Onze sponsor:

Review:

Aeon Labs - Smart Dimmer 6

De Aeon Labs - Smart dimmer 6 is een tussenstekker welke je tussen je stopcontact en lamp kunt plaatsen. Uniek aan deze tussenstekker is dat hij de mogelijkheid biedt om je licht te dimmen.

Met deze tussenstekker is het mogelijk om je lamp te dimmen. Je plaatst hem tussen je stopcontact en je lamp.

Volgens Aeon Labs werkt de dimmer perfect met LED, halogeen en gloeilampen. Je kunt hem dimmen van 100% tot 0% en andersom natuurlijk.

Inzicht in je energieverbruik

Via de ingebouwde LED ring is het mogelijk om het huidige verbruik en totaal verbruik inzichtelijk te maken. Je kan dit uiteraard ook via je controller bekijken. De led kan 16 miljoen kleuren weergeven. Zo is rood een hoog verbruik en groen laag. Je kunt de kleurtjes ook helemaal uitzetten.

 

Nachtlamp

De LED ring kan ook gebruikt worden als nachtlampje. Via de Zipabox is dit mooi geregeld omdat je de intensiteit en kleur kunt instellen. Het nachtlampje werkt onafhankelijk van de schakelaar. Dus als je hem uit doet dan blijft het lampje gewoon aan. Je kunt deze functie ook helemaal uitzetten.

 

De plug is zo ontworpen dat ze perfect naast elkaar gebruikt kunnen worden.  Hij is 60x60mm groot en gemaakt van wit kunststof. Er zit standaard een kinderbeveiliging ingebouwd. Er kan maximaal 3450 watt worden aangesloten. Er is ook een overbelasting beveiliging aanwezig.

Hij is te koop voor €64,95 via onze partner.

 

Z-Wave Plus ondersteuning

Deze plug is voorzien van de nieuwe Z-Wave Plus ondersteuning. Dit houdt in:
- Verbeterd bereik
- Draadloze firmware upgrade
- Lager energieverbruik
- Betere beveiliging
- Snellere data overdracht

Leuk extraatje

Mooi extraatje aan de plug is de ingebouwde USB aansluiting. Hiermee kun je je telefoon opladen. De USB aansluiting heeft een input van: DC 5V 0,3V, 1000mA .

Wat krijg je:

- Smart dimmer
- Handleiding

 

Specificaties

Max. standby power: 0,5W
USB output: DC 5V 0,3V, 1000mA
Werktemperatuur: 0C tot 40C
AC input: 13A

 

Uitpakken

Grootte:

Uiterlijk:

;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.