Onze sponsor:
03 oktober 2014 | Niels Laan | Bnext, Smart Home Hubs, Bnext

Review: BeNext Starter Pakket

Regels maken

Via het dit gedeelte is het simpel om apparaten automatisch te bedienen. Zo kun je bv een lamp laten aanzetten als de zon onder gaat. Maar er kan ook geschakeld worden op de reactie van sensoren.

Je kunt helaas geen regels maken met meerdere inputs. Dus als bv lamp x aanstaat en er is beweging dan moet de lamp y aangaan. Dus en/of is niet mogelijk. Er kan wel een tijd (dagen & start/eind tijd) worden toegevoegd aan de input.

Er kan ook met 1 regel meerdere producten aan/uitgezet worden. Dus je kunt bv bij beweging, dan moet lamp x en lamp y aangezet worden. Daarnaast kun je ook een notificatie/email tegelijk meesturen.

Als laatste is het mogelijk om de regel aan een bepaalde lifestyle te hangen.

Lifestyle

Deze controller heeft verschillende statussen. Hiermee is het mogelijk om bepaalde actie te laten uitvoeren (of juist niet). Zo is er bv een status Away, je zou na het indrukken van deze knop bv je alarm kunnen laten aanzetten of zorgen dat alle schakelaars uitgezet worden. Het is jammer dat er geen locatie dienst in de APP zit zodat deze statussen automatisch gewijzigd word.

;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Smart Home Hubs