Onze sponsor:

Review:

20 juni 2016 | Niels Laan | Danalock, Slimme sloten

Danalock V2

Slimme sloten zie je steeds meer verschijnen. Een oud gediende is Poly-Control welke al sinds 2005 slimme sloten maakt. Poly-Control heeft van hun slot de Danalock een versie 2 uitgebracht. Tijd dus voor een review.

Met dit slot kun je op afstand je deur openen. Nu zul je denken dat iedereen zomaar je deur kan openen. Dat is niet het geval want Danalock heeft een geavanceerde encryptie methode toegepast, welke zelfs dubbel word uitgevoerd. 

De Danalock is verkrijgbaar met een Bluetooth en Bluetooth en Z-Wave versie. Het openen van de deur kan dus door middel van Bluetooth en via een (Z-Wave) domotica systeem. 

Het mooie van dit slot is dat je hem op je bestaande hang- en sluitwerk kunt installeren. Later hier meer over. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je bestaande cilinder vervangen moet worden. Je kunt dus niet meer je oude sleutel gebruiken.

Over de sleutel gesproken...Ja, het is ook nog steeds mogelijk om deze te gebruiken. Zeer handig mocht de batterij leeg zijn, of als je telefoon bent vergeten. Hij wordt overigens gevoed door 4 CR123 3V batterijen. Dit zijn dezelfde batterijen als gebruikt worden in de Fibaro rookmelder. 

 

Het slot heeft een diameter van 79mm en is 49mm dik. Hij is verkrijgbaar voor €249,00 via onze partner.

Wat krijg je:

- Slot
- Busjes om de cilinder op aan te sluiten
- Handleiding
- Inbussleutel

 

Uitpakken:

Uiterlijk:

Grootte:

Dit product is te koop voor:


249
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme sloten