Onze sponsor:

Review:

21 april 2018 | Niels Laan | Fibaro, CO Melder

Fibaro CO-melder

Installeren op de Fibaro Home Center 2:

Het installeren van deze sensor moet de HC2 natuurlijk appeltje eitje zijn. Het is tenslotte hun eigen sensor. Als eerste stap log je in op de HC2 en ga je naar het "device" gedeelte vervolgens klik je op "Add or remove device" om hierna op "Add" te drukken. Het toevoegen zal starten. Nu is het zaak om de achterkant te verwijderen door hun klokwijs te draaien en vervolgens het lipje bij de batterij te verwijderen. Hierna draai je de achterkant er weer op en zal de sensor een piep geven om te bevestigen dat alles goed werkt. Om het toevoegen daadwerkelijk te starten druk je 3x snel op het knopje aan de voorkant. Heb even geduld wat het duurt even tot hij gevonden word. Ik zie uiteraard de CO-sensor en temperatuurmeter op het dashboard verschijnen

Hierna kun je hem op zijn definitieve plek hangen. Om hem trouwens vast te schroeven haal je de achterkant weer los en boor je eerst 2 gaatjes en doe je hier de schroefjes door heen om hem vervolgens aan de muur vast te schroeven.

Installatie schermen:

Dashboard:

Voorbeeld scene:

Ik wil graag als het CO-alarm af gaat dat ik een notificatie op mijn telefoon krijg en de sirene afgaat en de lamp in de hal aan.

Dit product is te koop voor:


€ 98
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen

Nog meer van:

CO Melder