Onze sponsor:

Review:

06 januari 2017 | Niels Laan | Google, Voice assistant, Google

Google Home Mini

Na de review van de Google Home is het tijd voor een review van zijn kleine zusje: de Google Home Mini. We gaan hem nader bekijken en vergelijken met zijn broer.

"The robots are taking over"

Robots maken steeds meer hun opkomst. Dit zie je vooral bij kinderspeelgoed. Er zijn al robot honden welke op commando opdrachten kunnen uitvoeren om bv een dansje te doen. Via een APP aansturen is ook al geen probleem meer, zelfs het programmeren van een robot om specifieke zaken uit te voeren behoord tot de mogelijkheden. Dus voordat je het weet kan hij (of zij) een bakkie koffie voor je zetten en al je levensvragen beantwoorden.

Het gaat natuurlijk nog wel even duren voordat je een robot echt in je huis ziet en je hem alles kunt vragen wat je wilt. De Google Home maakt hier een klein beginnetje mee. Je kunt hem namelijk vanalles vragen. Ja, hij kan nog niet je vaatwasser inruimen maar je kunt hem wel vragen wat een vaatwasser is.

De Google Home Mini is een slimme speaker waar je vragen aan kunt stellen en welke je kunt koppelen aan je slimme apparaten. Deze mini is het zusje van de gewone Google Home. Hij is minder hoog en heeft geen mogelijkheid om de kleur te veranderen. Gesproken over de kleur: hij is verkrijgbaar in grijs, donkergrijs en een roze/koraal kleur. Hij is 92 x 42mm groot en voorzien van een 40mm/360 graden speaker. Er is een microfoon ingebouwd om te horen wat je zegt. Deze kan overigens door een knopje aan de achterkant uitgezet worden. De microfoon is zo ingesteld dat hij pas actie gaat ondernemen als je Okay, Google zegt (of Hey, Google).

Hij wordt van stroom voorzien door de bijgeleverde stekker (5v, 1,8A) welke via een Micro USB port wordt aangesloten.

Wat krijg je:

- Adapter incl. kabel
- Speaker
- Handleiding


Specificaties:

Hoogte: 94mm
Diameter: 42mm
Lengte stroomkabel: 1.8m
Gewicht: 477g
Audio formaten: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV, FLAC, Opus
Speaker: 5v, 1,8A
Poorten: micro-USB, DC power
Ondersteuning voor: - Android 4.2 en hoger, - iOS 8 en hoger

Uiterlijk:

Grootte:

Dit product is te koop voor:


€ 55
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Voice assistant