Onze sponsor:

Preview:

Swiid corde switch

Zoek je ook een mooie manier om je lamp te schakelen zonder dat je helemaal achter je bank moet kruipen?
Lees dan deze preview...
[more]
Deze week kreeg ik een nieuw product binnen de Swiid - Cord Switch een snoerschakelaar met z-wave erin. Dit product is gemaakt door Swiid een "nieuwe" speler op de markt voor z-wave producten. Swiid gaat nog meer producten uitbrengen; o.a. een tussenstekker. 
De switch zal rond oktober beschikbaar zijn en zal ongeveer dezelfde prijs krijgen als de Fibaro producten (rond de 60 euro). Hij is 84 mm lang, 32 mm breed en 29 mm groot net dus iets groter dan een normale snoerschakelaar.
Ik heb een sample ontvangen die momenteel nog niet volledig ondersteund wordt door Zipato. Daarom onderstaand een kleine preview. Als het product volledig werkt zal ik een uitgebreide review schrijven.

Grootte:

Specificaties:

Voeding: 230V
Maximale belasting: 660W
Grootte: 84 x 32 x 29mm
Bereik: Maximaal 30M
Stroomverbruik: < 0.08W

Toevoegen:

Om de switch toe te voegen zit er een klein knopje aan de achterkant. Deze kun je vrij gemakkelijk met je nagel indrukken. Daarnaast licht er een led op als het toevoegen gelukt is (knippert).
 

Toevoegen knop

Installatie:

Je vervangt je bestaande snoerschakelaar door deze, dus het is een kwestie van de draden even opnieuw aansluiten. Natuurlijk wel even de stroom eraf halen.

Binnenkant

Led:

Zoals gezegd gaat er een blauwe led oplichten als hij aan staat.
Aan/uit

;
;
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.