Onze sponsor:
12 december 2014 | Niels Laan | Homewizard, Homewizard

Review: Homewizard

HomeWizard is sinds 2010 op de markt en dus al een oud gediende op de domotica markt. Van oorsprong een Nederlands bedrijf waar we best een beetje trots op mogen zijn. Alle hardware en software word door hunzelf ontwikkelt.

Eind oktober 2013 is HomeWizard overgenomen door Smartwares. Smartwares is bekent van het merk Elro. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden gekomen om de producten breder te gaan verkopen. Zo zijn nu bijvoorbeeld de producten ook te verkrijgen in Frankrijk en zie je reclames op de televisie.

Ze bieden een totaalpakket aan voor alle soorten en maten domotica. Dit varieert van het aansturen van je verwarming tot het schakelen van je verlichting. Je kunt dus alles in, en rond, je huis draadloos bedienen.

"Al vanaf € 239 aan de slag"

De Homewizard onderscheidt zich door het gebruik van de 433MHZ (KAKU) protocol. Je kunt al voor een laag bedrag instappen. Producten worden verkocht via hun eigen website en via derden.

Een "starter pakket" is te verkrijgen voor € 239,00 via de HomeWizard website.

Wat krijg je:

In deze review zal ik de starter kit en de overige functionaliteiten behandelen. Ik zal ook andere producten gaan reviewen in een nieuwe post. De starter kit bevat de volgende onderdelen:

 

- Controller HomeWizard
- 2x schakelaar/tussenstekker
- 1x afstandsbieding
- 1x thermometer
- Handleiding HomeWizard (Engels/Nederlands)
- Handleidingen van diversen modules
- Adapter
- USB naar mini USB kabel (voor aansluiten op PC)

Uitpakken:

;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.