Onze sponsor:

Review:

HANK One Key Scene Controller - HKZW-SCN01

Installatie via de ZipaTile/ZipaBox:

Om het toevoegen te starten op de ZipaTile log ik in op de controller en ga ik naar de device manager. Hierna klik ik op "add new device" en selecteer ik Z-Wave. De volgende stap is de achterkant van de button los te halen en het lipje te verwijderen bij de batterij. Druk vervolgens 3x op de button. Het LEDje aan de voorkant zal blauw knipperen en hierna 5 sec. lang aanblijven om aan te geven dat het toevoegen gelukt is. Zorg dat je altijd de button dichtbij de controller houdt.

Hij werd succesvol toegevoegd en ik zie hem bij configuratie van mijn apparaten staan. Het klopt dat ik hem niet zie bij het overzicht van de apparaten. Dit is namelijk nooit bij een afstandsbediening.

Installatie schermen:

Configuratie:

Rule creator opties:

Voorbeeld rule:

Als rule wil ik graag dat bij 1 klik een lamp wordt aangezet.

Dit product is te koop voor:


€ 34
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels