Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Nieuw
Review:
Niels Laan | 27 november 2021

Fibaro Walli Controller

Deze draadloze schakelaar kan overal geplaatst worden voor het activeren van een scènes en het bedienen van apparaten. We gaan hem voorzien van een review.

Lees verder
Nieuw
Review:
Niels Laan | 08 juli 2020

Aqara Magic Cube - MFKZQ01LM

Slimme afstandsbediening welke via beweging werkt.

Lees verder
Nieuw
Review:
Niels Laan | 26 januari 2020

Aeotec Wallmote Quad

We pakken lekker door met Aeotec producten want we behandelen vandaag de Wallmote Quad. Een afstandsbediening om scenes mee op te starten.
Lees snel verder wat zij allemaal kan.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 23 juli 2019

Xiaomi Aqara Wireless Mini Switch

Voor de verandering weer eens een Zigbee product welke wij gaan voorzien van een review. Deze keer de Wireless Mini Switch van Xiaomi. Dit is een draadloze knop.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 03 juli 2019

Robbsmarrt Wandzender 8 knops - Z-Wave

Leuk om te zien dat er steeds meer fabrikanten domotica producten op te markt brengen. Vandaag gaan we een Wandzender (8 knops) van nieuwkomer Robbsmarrt voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 13 juni 2019

Sevenhugs

Zo maken we nooit een review over een afstandsbediening en zo heb je er in twee in een maand. Deze keer eentje van Sevenhugs. Een fabrikant die gestart is als kickstarter project.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 08 mei 2019

Logitech Harmony

Je kent het wel, je wilt even een film gaan kijken en daarvoor moet je diverse afstandsbedieningen pakken om je tv, versterker en mediaplayer aan te zetten. Het zou natuurlijk fijn zijn als je dit kan regelen met 1 klik. Logitech heeft hiervoor een mooie oplossing bedacht. In de vorm van een slimme afstandsbediening.
We gaan hem nader onderzoeken.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 maart 2019

Heatit Z-Push Button 8

Je kunt op verschillende manieren scene's opstarten om bv al je lichten in je woonkamer tegelijk aan te zetten. Vandaag behandelen we de old fashion wandschakelaar. Alleen is deze schakelaar nét even wat slimmer.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 06 februari 2019

Blastbot

Je kent het wel: je wilt een film gaan kijken en hebt hiervoor 3 afstandsbedieningen nodig om al je apparaten aan te zetten. Eentje kun je natuurlijk weer niet vinden of je hebt weer niet de juiste te pakken. Het zou wel fijn zijn als je dit allemaal met 1 apparaat zou kunnen regelen. Blastbot heeft hiervoor een oplossing bedacht.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 14 januari 2019

Heat-IT Z-Push Button 2

Naast dat je een lamp op afstand kunt bedienen via een APP of volledige automatisch is het soms wel fijn om de vertrouwde schakelaar te gebruiken. Dit kun je regelen met de HeatitT Z-Push button. Wij gaan hem voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 05 augustus 2018

Hank Four-key Scene Controller

Nadat we de Hank One-key scene controller hebben behandeld is het vandaag de beurt aan de Four-key scene controller. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze button wat meer mogelijkheden. Welke dit zijn zullen wij gaan behandelen in deze review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 23 juli 2018

Fibaro Keyfob

Fibaro staat er om bekend aparte en onderscheidende producten uit te brengen. Men maakt altijd net even iets anders of net iets beter dan andere fabrikanten. In het assortiment ontbrak nog een goede afstandsbediening. Dus heeft Fibaro deze gemaakt. We zullen hem gaan voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 20 juli 2018

Xiaomi Smart Wireless Switch

Xiaomi maakt voor een mooie prijs domotica producten. Vandaag gaan we de Xiaomi Smart Wireless Switch voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 juni 2018

HANK One Key Scene Controller - HKZW-SCN01

We gaan helemaal los met HANK producten en deze keer is de One Key Scene Controller aan de beurt. We gaan hem weer voorzien van een uitgebreide review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 27 april 2018

Scene Master - ZRC-90 - Remotec

Via een controller kun je verschillende scene's maken. Met een scene kun je bv een groep lampen tegelijk aan- of uitzetten. Je kunt zo'n scene op starten d.m.v. voice, een APP of via een wandschakelaar. Andere manier is met een keyfob/afstandsbediening. Deze laatste variant gaan wij testen met de Scene Master.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 15 november 2017

NEEO

Tijd voor weer eens een review van een nieuwe controller en niet zomaar eentje. Dit product van NEEO is zowel een afstandbediening als een domotica controller. Deze combo moet dus bijna wel ideaal zijn. We gaan hem voorzien van een review.

Lees verder