Onze sponsor:

Review:

Blastbot

Je kent het wel: je wilt een film gaan kijken en hebt hiervoor 3 afstandsbedieningen nodig om al je apparaten aan te zetten. Eentje kun je natuurlijk weer niet vinden of je hebt weer niet de juiste te pakken. Het zou wel fijn zijn als je dit allemaal met 1 apparaat zou kunnen regelen. Blastbot heeft hiervoor een oplossing bedacht.

Met de Blastbot kun je al je IR apparaten met een APP op je telefoon bedienen. Denk hierbij aan je televisie, stereo, media speler en airco. Omdat dit apparaat dus een brug is tussen jouw telefoon en je IR apparaten, kun je hem overal in je huis bedienen. Nog sterker: je zou vanaf je werk je TV uit kunnen zetten, mocht je dit vergeten zijn. 

Naast het bedienen van apparaten is er ook een mogelijkheid om schema's te maken zodat iets automatisch aan of uit gaat. De Blastbot bestaat uit een simpel kastje met een USB voeding, welke je in de buurt van je apparaten zet. Er kan eventueel ook een IR-extender worden aangesloten om bv je apparatuur in je kast aan te sturen.

Hij is te koop voor €79,95 via onze partner.

We gaan hem even installeren om te kijken wat de mogelijkheden zijn en of ondersteuning op orde is.

Wat krijg je:

- Adapter
- USB Kabel
- Handleiding
- Blastbot

Uiterlijk:

Grootte:

;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels