Onze sponsor:

Review:

Blastbot

Conclusie:

Met de Blastbot kun je op een gemakkelijke manier zorgen dat niet meer 3 afstandsbedieningen nodig hebt om je apparaten te bedienen. Je kunt vanaf nu alles bedienen met de APP op je smartphone. Het toevoegen van apparaten gaat gemakkelijk en er lijkt een grote database aanwezig, zodat jouw apparaat er altijd wel tussen staat. Mocht dit niet het geval zijn dan heb je ook de mogelijkheid om zelf de knoppen in te leren.

De APP zit simpel in elkaar en werkt en reageert goed. Met het automatiseer gedeelte kun je gemakkelijk instellen dat er op een bepaalde tijd je TV aangezet moet worden. Je kunt hier ook regelen dat als de tv aangezet wordt dat dan ook de stereo aangezet moet worden.

Er zijn verschillende manieren aanwezig om je domotica controller te koppelen aan de Blastbot. Dit aanroepen gebeurt door een verzoek te sturen naar de cloud server van Blastbot. Tijdens mijn testen werkt dit allemaal snel en betrouwbaar. Als je een Fibaro Home Center 2 hebt dan kun je ook gebruik maken van een lokale aanroep, wat uiteraard beter werkt omdat je niet naar het internet hoeft.

Als minpunten moet ik opnoemen dat de Blastbot wel goed gericht moet zijn. Er is namelijk geen 360 graden IR -leds aanwezig.

Hij is te koop voor € 79,95.

Dus: zoek je een manier om je IR apparaten gemakkelijk te bedienen? Dan is de Blastbot een prima optie.

Veel apparaten worden ondersteund
Zelf leer functie
APP zit goed in elkaar
Gemakkelijk te gebruiken

Domotica koppeling 1 richtingsverkeer
Geen 360 graden IR-leds

;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.