Onze sponsor:

Review:

Xiaomi Smart Wireless Switch

Xiaomi maakt voor een mooie prijs domotica producten. Vandaag gaan we de Xiaomi Smart Wireless Switch voorzien van een review.

De meeste producten op deze blog, welke wij voorzien van een review, werken via de Z-Wave protocol. Maar zoals je als hebt kunnen lezen in dit artikel is de Zigbee protocol ook op komst. We hebben een aantal producten liggen die wij gaan behandelen. Als eerste is de Xiaomi Smart Wireless Switch aan de beurt. 

Met deze button kun je gemakkelijk een scene opstarten. Zo kun je met 1 klik al je lampen aanzetten of zorgen dat alles klaar staat om een film te kijken. Je krijgt 4 mogelijkheden met deze knop: 1 keer klikken, 2x klikken, lang ingedrukt houden en lang ingedrukt houden en weer loslaten. 

Hij is met zijn 8,5 cm (diameter) en maar 2,0 cm hoog net groot genoeg om lekker te kunnen indrukken. Aan de achterkant zit een LEDje en een gaatje om hem toe te voegen.  Er wordt een dubbelzijdige sticker meegeleverd om hem aan de muur te kunnen ophangen. Er is geen mogelijkheid aanwezig om hem vast te schroeven.

De button wordt van stroom voorzien d.m.v. een knoopcelbatterij welke volgens Xiaomi 2 jaar moet meegaan. Er is geen mogelijkheid aanwezig om hem op te laden, wat je wel vaker ziet bij dit soort knoppen.

Hij is te koop tussen de € 10,00 en € 15,00 euro via deze link.

Wat krijg je:

- Xiaomi Smart Wireless Switch
- Knoopcelbatterij (CR 2020)
- Dubbelzijdige sticker
- Chinese handleiding

Uiterlijk:

Grootte:

Installatie:

Wij zullen deze button op de volgende systemen installeren.

- Domoticz
- Xiaomi Gateway v2
- Homey

Deze button kunnen ook nog op Smartthings en Home Assistant geïnstalleerd worden. Zodra wij deze voorzien hebben van een review komen deze ook aan de beurt.

Dit product is te koop voor:


€ 13
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.