Onze sponsor:

Review:

05 mei 2021 | Mark | INNR, Slimme lampen

INNR WiFi Bulb White & Colour E27

Conclusie:

Met deze WiFi lampen van INNR haal je een slimme lamp in huis die je op afstand kunnen bedienen. Er is een witte en kleuren variant. Met deze laatste kun je alle kleuren van de regenboog maken.

Deze lampen zijn goedkoper dan een Z-wave of Zigbee lamp, maar omdat ze via WiFI werken heb je geen mogelijkheid om ze te koppelen aan een controller. De beperking om dit niet te kunnen koppelen is voor sommige mensen misschien te groot, maar als je alleen een paar slimme lampen in huis wilt is dit een mooie en goedkope oplossing.

Waar ik toch altijd weer tegenaan loop is dat de lampschakelaar aan moet staan wil je er gebruik van kunnen maken en aangezien het zo makkelijk is om even met een wandschakelaar een lamp uit te zetten (door een huisgenoot) werkt de automatisering en je routines niet meer.

Wel weer heel prettig is de koppeling met Google Home en Alexa, waardoor er toch iets meer mogelijk is dan alleen je APP op je telefoon gebruiken.

De APP zit goed in elkaar en is simpel in gebruik. Verwacht dus geen grote automatisering mogelijkheden zoals je bv bij een Homey ziet. Daar is de prijs natuurlijk ook naar want deze lampen zijn al te koop voor €24,99 voor de witte variant en €29,99 voor de kleuren varianten. Je koopt deze lampen per 2 stuks.

- Goedkoop
- KwaliteitConnectie
- Google Home en Alexa

- Niet te koppelen aan een controller
- Beperkte mogelijkheden app
- Aan/uit schakelaar op de wand

Eindoordeel

7,0

Deze review is gemaakt met de INNR for WiFi versie 1.3.0

Dit product is te koop voor:


WiFi Bulb White & Colour E27 2-pack
€ 30
Kopen
WiFi Bulb White E27 2-pack
€ 25
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.