Onze sponsor:

Review:

05 mei 2021 | Mark | INNR, Slimme lampen

INNR WiFi Bulb White & Colour E27

Veelgestelde vragen:

Wat is het verschil tussen werken via WiFi en via Zigbee?
Om via Zigbee te werken, heb je een bridge of een hub nodig. WiFi heeft die niet nodig.

Kan ik mijn Zigbee-systeem uitbreiden met Wifi-lampen?
Ja en nee. De WiFi-lampen gebruiken de nieuwe INNR for WiFi-app en zijn op dit moment alleen bruikbaar met WiFi-lampen. De INNR Zigbee lampen zijn te bedienen met onze bestaande INNR app wanneer de lampen gekoppeld zijn aan de INNR Bridge. In de nabije toekomst is het mogelijk om INNR WiFi en Zigbee-lampen samen in één app te gebruiken.

Hoeveel Wifi-lampen kan ik met de app bedienen?
We raden u aan om maximaal tien WiFi-lampen te gebruiken, omdat de belasting van het netwerk ervoor kan zorgen dat de verbinding erg traag wordt. Wil je meer dan tien lampen aansluiten, dan raden we je aan om voor de slimme Zigbee lampen te kiezen, die je kunt aansluiten via de INNR Zigbee Bridge.

Kan ik de Wifi-lampen aan Siri koppelen?
Je kunt Siri-snelkoppelingen maken in onze Innr for Wifi-app, zodat je je routines met je stem kunt bedienen. Open de Innr for Wifi-app, druk op 'Routines' en je ziet rechtsonder een knop waar je je Siri-snelkoppelingen kunt instellen. Zeg "Hey Siri" om zijn aandacht te trekken en zeg de snelkoppelingen die u hebt ingesteld, bijvoorbeeld: "Goedemorgen".

Dit product is te koop voor:


WiFi Bulb White & Colour E27 2-pack
€ 30
Kopen
WiFi Bulb White E27 2-pack
€ 25
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.