Onze sponsor:

Review:

31 oktober 2020 | Niels Laan | Qubino, Inbouwschakelaars, Sirenes

Qubino Luxy Smart Light

Installatie via de ZipaTile/ZipaBox:

De volgende controller is de ZipaTile. Zipato heeft zijn support altijd wel goed op orde dus ik verwacht weinig problemen met deze Luxy. 

De eerste stap is om de Luxy te installeren op zijn plek volgens het bijgeleverde schema. Zorg dat je een blauwe draad in je wandcontactdoos hebt anders kun je hem niet aansluiten. Er wordt aanbevolen om een inbouwdoos te hebben van minimaal 50mm diep.

De volgende stap is om in te loggen op de ZipaTile en naar je apparaten te gaan. Klik vervolgens op "add new device" en hierna op Z-wave. De ZipaTile zal eerst vragen om de module te resetten. Dit kunnen we doen door de stroom op de module te zetten en de volgende handelingen uit te voeren: 1x rechter knop (3) indrukken, hierna 1x de onderste knop indrukken (4). De LED zal wit worden en vervolgens moet je de rechter knop (3) 4-9 seconden ingedrukt houden. De LED zal nu groen gaan knipperen en na 10 seconden vol gaan branden. Hierna herhaal je deze actie nogmaals. Als laatste stap moet ik de SDK code invoeren. Deze kan je vinden op de bijgeleverde sticker.

Ik zie dat hij toegevoegd wordt aan de ZipaTile en kan de LED bedienen. Helaas is het niet mogelijk om de buzzer aan- of uit te zetten.

Qubino geeft aan samen met Zipato te werken aan een goede ondersteuning.

Installatie schermen:

Configuratie:

Bediening:

Ik kan helaas alleen maar de LED bedienen (kleur, dimniveau en aan-/uit).

Rule creator opties:

Action:

Sensor:

Voorbeeld:

Als het alarm af gaat dan moet de LED rood oplichten.

Dit product is te koop voor:


€ 130
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen

Nog meer van:

Inbouwschakelaars
Sirenes