Onze sponsor:

Review:

Ezviz C3S

APP

We gaan nu de APP wat nader bekijken welke op een Android en iOS smartphone kan draaien. Goed om te melden is dat je meerdere camera kan installeren en deze in 1 overzicht kan laten zien. 


Start:

In het startscherm zie je al je camera staan.

 


Berichten:

Hier vind je alle notificaties onder elkaar.

 


Algemene instellingen (meer):

Bij de algemene instellingen vind je de accountgegevens, een mogelijkheid om je aan te melden met een vingerafdruk, de notificatie instellingen en de hulp functie.

Camera:

Start camera:

Hier vind je de live stream en kun je ook meerdere camera's tegelijk in 1 overzicht bekijken. Je kunt hier een still maken, of direct opnemen en de resolutie wijzigen. Daarnaast vind je de geschiedenis van alle opnames.

 


Camera instellingen:

Diversen camera instellingen waaronder de IR-cut en regio instellingen.


Desktop/pc:

Alle bovengenoemde instelling mogelijkheden zijn ook beschikbaar via je webbrowser hier heb je ook de mogelijkheid om de live stream te bekijken en de opnames te starten.

Koppeling met je domotica systeem

Helaas heeft deze camera geen rtsp netwerk stream tot zijn beschikking. Als dit namelijk wel het geval was kun je hem vaak rechtstreeks toevoegen aan je domotica controller zoals de Fibaro HC2 en ZipaTile en Vera Plus. Er is wel een IFTTT.com koppeling mogelijk. Je kunt triggers laten uitvoeren op een alarm en alarm type. Er zijn verschillende acties mogelijk onder andere de camera in slaap modus zetten, de notificaties aan- of uitzetten en de privacy modus veranderen. Je zou door middel van het Maker/webhook kanaal deze triggers en acties kunnen aansturen. Hierdoor zou je hem in theorie op elke domotica controller kunnen gebruiken. Bekijk voor meer informatie op het https://ifttt.com/ezviz kanaal. De vraag is natuurlijk waarom je dit zou willen aangezien je vaak ook meldingen krijgt op je telefoon. 

Inhoudsopgave

Dit product is te koop voor:


70
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Beveiligingscamera's