Onze sponsor:

Review:

Ezviz C3S

Conclusie:

De Ezviz C3s zit goed stevig in elkaar met zijn stalen behuizing en zal zeker goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De camera is niet de kleinste met zijn 176,3×83,5×69,8 mm maar aan de andere kant valt hij hierdoor wel wat meer op. Wat voor een buitencamera ook wel belangrijk is. 

De beeldkwaliteit is niet uitmuntend, maar voor € 89,95 euro mag je ook geen wonderen verwachten. Hij kan zich zeker meten met merken zoals Foscam en Dahue. De bijgeleverde APP zit best goed in elkaar en reageert snel. De nachtzicht is prima in orde door zijn IR-cut en 24 IR-leds waardoor tot 30 meter zicht hebt. De kijk hoek van 107,5° is groot genoeg om behoorlijk wat in een beeld te krijgen.

Wat absoluut een pluspunt van deze camera is dat je de mogelijkheid hebt om lokaal op te slaan (op een SD-kaart) en daarnaast in de cloud. Deze cloud omgeving komt 3de kwartaal 2018 beschikbaar. Mocht je over een Synology NAS beschikken dan is het helaas niet mogelijk om de beelden hierop te slaan. Wil je toch naast de SD opslag lokaal willen opslaan dan is er ook een externe HD van Ezviz.

Ander pluspunt is de aansluitmogelijkheden. Je kunt hem via POE (Power over Ethernet) aansluiten om hem met 1 kabel van zowel van stroom als netwerk te voorzien. Je kunt hem ook via WiFi en een stroomadapter aansluiten. 

Dus zoek je een camera met een goede kwaliteits- / prijsverhouding dan is de Ezviz C3s de juist keuze.

Stevig/solide
Brede kijkhoek
Prima beeld
PEO aansluiting

Geen PAN functie
Geen mogelijkheid tot opslaan beelden Synlogy NAS
Geen audio

Inhoudsopgave

Dit product is te koop voor:


70
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Beveiligingscamera's