Onze sponsor:

Review:

28 juni 2022 | Niels Laan | Frient, Bewegingsensoren

Frient Motion Sensor Pro

Installatie via de Homey:

We gaan deze motionsensor natuurlijk ook testen met de Homey. De eerste stap is om hem te voorzien van stroom, hij zal hierna 15 min. lang in de leerstand worden gezet. Nu loggen we in op de Homey via het web-dashboard en gaan naar onze apparaten. We drukken vervolgens op het plusje en zoeken naar Frient, en selecteren de Motion Sensor Pro.

Er wordt gevraagd om het knopje 15 seconden vast te houden aan de binnenkant. In ons geval is dit niet nodig omdat deze sensor nog nergens is toegevoegd. Dit klopt ook want na een paar seconden zien we dat hij gevonden is.

Na het toevoegen duurt het even tot de bewegingsmelder een waarde doorgeeeft.

 

Installatie schermen:

Configuratie:

Werking:

Zodra er beweging wordt gedetecteerd gaat er een signaal naar de Homey en zien we dat er beweging is. De temperatuursensor wordt na minimaal 1 minuut of maximaal 10 minuten automatisch geupdate als er een verandering is van 0,1 graden. De lux meter wordt elke 10 minuten voorzien van een nieuwe waarde.

Flow opties:

Om een flow te maken krijg je de volgende opties tot je beschikking:

ALS:

EN:

Flow voorbeeld:

Als er beweging is dan gaat de lamp aan.

Dit product is te koop voor:


£ 35
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen

Nog meer van:

Bewegingsensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.