Onze sponsor:

Review:

HANK Smart Plug - HAN-HKZW-SO05

Installatie via de Homey:

Het installeren van deze plug kun je starten door in te loggen op de Homey en naar het apparaten gedeelte te gaan. Vervolgens klik je op het plusje en installeer je de HANK APP, mocht je deze nog niet hebben. Hierna zoek je de Smart plug op en klik je hierop om het toevoegen te starten. Om hem beveiligd toe te voegen hou je de knop, aan de voorkant van de plug, 3 seconden lang ingedrukt. De LED ring zal 3x groen gaan knipperen om aan te geven dat het toevoegen is gelukt.

Hij werd toegevoegd en ik zie de aan- en uit schakelaar, het huidige verbruik (W), het totaal verbruik (kWh), het voltage (V) en het aantal stroom (A). Er zijn ook enkele configuratie mogelijkheden aanwezig. Helemaal compleet dus.

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Na de installatie werden de Voltage en Ampere waardes niet doorgestuurd. Dit komt omdat deze standaard niet worden doorgestuurd. Door een tijd in te vullen bij de configuratie werden ze wel getoond.

Flow opties:

EN:

Voorbeeld flow:

Ik wil graag dat als mijn computer wordt aangezet dat dan ook mijn speakers aan gaan. Op deze manier staan deze nooit onnodig aan. De plug heeft de mogelijkheid om het energieverbruik te meten. Dus ik gebruik dit als mijn uitgangspunt.

Flow om speaker aan te zetten:

Flow om speaker uit te zetten:

Dit product is te koop voor:


€ 42
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels