Onze sponsor:

Review:

HANK Smart Plug - HAN-HKZW-SO05

Installatie via de ZipaTile/ZipaBox:

De volgende controller is de ZipaTile van Zipato. Om het toevoegen te starten log je in en ga je naar de device manager. Vervolgens klik je op Z-Wave en hou je de knop aan de voorkant van de plug 3 seconden lang ingedrukt. Hij zal groen gaan knipperen om aan te geven dat hij in het leermodus staat. Deze handeling herhaal je nog 1 keer om het toevoegen af te ronden. Hij werd gevonden door de ZipaTile en ik zie de aan en uit knop, het huidige verbruik (W), het totaal verbruik (kWh), het voltage (V) en het aantal stroom (A). Er zijn geen configuratie mogelijkheden aanwezig, deze zul je dus handmatig moet toevoegen.

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Na de installatie werden de Voltage en Ampere waardes niet doorgestuurd. Dit komt omdat deze standaard niet worden doorgestuurd. Door een tijd in te vullen bij de configuratie werden ze wel getoond.

Rule creator opties:

Rule voorbeeld:

Ik wil graag dat als mijn computer wordt aangezet dat dan ook mijn speakers aangegaan. Op deze manier staan deze nooit onnodig aan. De plug heeft de mogelijkheid om het energieverbruik te meten dus ik gebruik dit als mijn uitgangspunt.

Dit product is te koop voor:


€ 42
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels