Onze sponsor:

Review:

Heat-IT Z-Push Button 2

Conclusie:

Deze button is een goede oplossing als je wat extra knoppen in je huis wilt hebben om een scene op te starten. Je kunt namelijk met 1 klik al je lampen in de woonkamer aanzetten. Leuke van deze button is dat te integreren is met je bestaande schakelmateriaal. Hij past namelijk in de meeste raampjes. Hij is ook gewoon los op te hangen met de bijgeleverd achterplaat en afdekframe. Deze kun je trouwens vastschroeven of vastplakken met de bijgeleverde sticker en schroeven.

Nog een pluspunt is dat je geen extra draden hoeft te trekken omdat hij gevoed wordt via een knoopcelbatterij (CR245). Deze oplossing is goed te combineren met bv een lamp zoals de phlips HUE, Zipato Bulb en Aeon Labs Bulb omdat deze vaak niet aan te sturen zijn met een normale wandschakelaar. Het is ook fijn dat er een LEDje aan de voorkant zit, welke een bevestiging geeft van je keuze. Op deze manier zie je ook dat er wat gebeurd.

Als minpunt kan ik de reactie tijd opnoemen omdat hij via de controller gaat is er een kleine vertraging merkbaar. Dit kun je deels oplossen door hem rechtstreeks met je Z-Wave apparaat te koppelen.

Hij is te koop voor € 59,95 via onze partner.

In te bouwen in bestaand schakelmateriaal
Geen extra draden trekken

Reactie tijd
Werkt niet met alle controllers zoals het hoort

Getest met:
Homey, Firmware 1.5.3
ZipaTile, firmware 1.3.13e
ZipaTile, firmware 4.160
Vera Plus, firmware 1.7.3532
Domoticz, firmware 4.9700
Hass, 0.84.2

 

Wij willen Fibaro Benelux bedanken voor het beschikbaar stellen van dit product.

;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels