Onze sponsor:

Review:

08 december 2020 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Outdoor Pedestal Light Colour

Installatie via de Homey:

Dat deze set met de INNR gateway werkt is natuurlijk vrij logisch. Het is immers hun eigen product. We gaan hem nu testen met de Homey, eens kijken of dit ook lukt. We beginnen met in te loggen op de Homey en naar onze apparaten te gaan. Druk vervolgens op het plusje en zoek de INNR lamp op. Helaas is onze lamp nog niet aanwezig in de APP. Maar niet getreurd want we kunnen hem gekoppeld krijgen als "generic Zigbee" apparaat. Als we deze selecteren (wat je kunt vinden in het onderdeel "Homey"), dan volgt er geen uitleg behalve dat we de lamp in de leermodus moeten zetten. Dit kun je doen door hem 6x aan en uit te zetten. De lamp begint direct te knipperen en wordt toegevoegd aan de Homey.

Omdat we de specifieke instellingen missen van deze lamp kunnen we hem alleen maar aan- en uitzetten. INNR geeft aan wel te werken aan de support voor deze lampen. We zullen deze review van een update voorzien als dit het geval is.

Installatie schermen:

Bediening:

Omdat hij nog niet goed ondersteund wordt krijg ik alleen een aan- en uitschakelaar.

Flow opties:

Om een flow te maken krijg je de volgende opties tot je beschikking:

ALS:

EN:

DAN:

Flow voorbeeld:

We maken een flow dat als de zon ondergaat, en we zijn niet thuis, dat dan de lampen worden aangezet. Om te zorgen dat hij ook weer uit gaat maken we nog een apart flow welke om 24.00u de lampen weer uitzetten.

Dit product is te koop voor:


€ 160
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen