Onze sponsor:

Review:

08 december 2020 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Outdoor Pedestal Light Colour

Installatie via de INNR gateway:

We beginnen met het testen van deze lampen met INNR hun eigen gateway. Het toevoegen aan deze hub moet natuurlijk een fluitje van een cent zijn. We beginnen door in te loggen op de APP en naar een kamer te gaan. Druk vervolgens op "nieuw apparaat toevoegen" en vervolgens op "zoeken". De APP zal nu gaan zoeken naar je lamp. Om te zorgen dat hij hem vindt zet je de lamp even kort aan/uit. Hij werd direct gevonden bij mij en de lamp geeft dit ook aan door te knipperen. Druk vervolgens op "stop met zoeken" en druk op "gereed". Mocht hij hem nog niet vinden dan moet je de lamp even 6x aan-/uitzetten. 

Ik krijg lampen die ik aan-/uit kan zetten, kan dimmen en ik kan hem alle kleuren van de regenboog maken. In de INNR APP zitten wat presets welke ik natuurlijk ook kan gebruiken.

 

Installatie schermen:

Bediening:

Je kunt deze lampen natuurlijk aan-/uitzetten en dimmen. Daarnaast kun je de kleur van de RGB led's veranderen en apart de kleur van de witte LED's.

Voorbeeld automatisering:

De INNR is een simpele controller (maar daar zit juist de kracht) dus het maken van een complexe scene zit er nu niet in. In ons voorbeeld zorgen we dat de lamp na zonsondergang aangezet wordt.

Dit product is te koop voor:


€ 160
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen