Onze sponsor:

Review:

18 november 2020 | Niels Laan | INNR, Tussenstekkers/Wall plugs

INNR Smart Plug - SP-220

Concurrentie:

Op het gebied van Zigbee tussen stekkers beginnen steeds meer fabrikanten te komen met de tussen stekkers. We gaan de INNR vergelijken met Philips HUE tussen stekker, Xiaomi smart plug, Osram plug en de Ikea inplug schakelaar. Laten we met deze laatste beginnen want deze is de goedkoopste van het stel. Hij is voor 9,99 te verkrijgen. De Ikea is wel weer de grootste van allemaal. Hierin wint de INNR want deze is super compact en bijna net zo groot als de stekker zelf. De INNR heeft wel het minste maximaal aan te sluiten vermogen, dit is namelijk 10A. Dit zelfde geldt voor de Philips. De philips is de duurste in het stel met een verkoopprijs van € 27,00.

Dan hebben we volgens mij alle versie gehad behalve de Osram. Deze valt op omdat hij nogal groot is bijna 2x zo groot als de INNR. Als laatste wil ik nog melden dat de Ikea variant geen knopje heeft om hem aan-/uitzetten. Dit is niet heel praktisch

Welke tussen stekker is nou de beste keuze? Ga je voor de goedkoopste en kan je het aan-/uit knopje je gestolen worden? Dan is de Ikea de beste keuze. Ga je voor de kleinste? (en meest gunstig geprijsd) dan is de INNR een mooie optie.

Dit product is te koop voor:


€ 25
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen