Onze sponsor:

Review:

12 april 2019 | Niels Laan | Tile, Trackers

Tile Pro

Conclusie:

Met de Tile kun je op een gemakkelijk manier je verloren telefoon of sleutelbos terug vinden. Ideaal dus voor mensen die ze vaak kwijt zijn. Je kunt door middel van een simpele klik een geluid op de tracker laten afgaan. Dit signaal is behoorlijk hard, waardoor je altijd wel de positie kunt achterhalen. Hij heeft een bereik van 90 meter. En voor de stevigheid is hij voorzien van een aluminium rand. Hij is voorzien van een CR2032 batterij. 

Buitenshuis wordt het vinden wel een stuk ingewikkelder, maar omdat er wordt bijgehouden wat je laatst bekende locatie is, kun je vaak toch wel achterhalen waar hij ongeveer moet liggen. Naast dit kun je ook de afstand van de telefoon tot aan je tracker zien (uiteraard moet hij wel binnen die 90 meter zijn).

De prijs vanaf € 25,00 tot € 35,00 per stuk is niet supergoedkoop maar je krijgt hiervoor wel een solide tracker met degelijke APP.

Absoluut een punt welke in je achterhoofd moet houden is dat je wel traceerbaar bent, en dat een hacker jouw activiteiten in de gaten kan houden. Tile geeft uiteraard aan dat de server zeer goed beveiligd is. 

Dus: Ben je iemand die altijd zijn sleutels kwijt raakt? Dan is de Tile een prachtig product om te zorgen dat je ze weer terug vind.

Zit stevig in elkaar
Goede APP

Niet de goedkoopste
Je lokatie kan de hele dag in de gaten worden gehouden (door een hack)

Getest met:
Homey, Firmware 1.5.3

Dit product is te koop voor:


€ 35
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Trackers