Onze sponsor:

Review:

19 februari 2020 | Mark | Adurosmart, Smart Home Hubs, ERIA

AduroSmart ERIA

Conclusie:

De Adurosmart ERIA is gebruikersvriendelijk en iedereen kan hier wel zijn weg in vinden. Je kun diverse zaken simpel automatiseren, maar het blijft simpel en er is geen optie voor het maken van wat complexere regels. De standaard meegeleverde Automations zijn een leuk begin voor het maken van regels. Zeer compleet voor de beginnende gebruiker die een basis set controller zoekt. Je ziet dat Auduro druk bezig is met de verdere ontwikkeling van deze controller bijvoorbeeld een aan/uit schakelaar die nog moet komen en op de Amerikaanse site staat samenwerking met 3de partij van thermostaat en airco.

Negatieve punten zijn er natuurlijk ook zo moet je voor verschillende licht standen een scene maken, anders moet je door verschillende schermen heen voor je je licht op de kleur en sterkte hebt. Het is allemaal zeer basis en wil je meer mogelijkheden met complexe regels dan zal je dat bij deze contoller niet vinden. Dat mijn google home koppeling niet mogelijk is hopelijk een uitzondering en hebben andere gebruikers hier geen last van.

Prijs
Simple makkelijke interface
Mogelijkheid om andere merken aan te sluiten
Snelle hulpvaardige telefonische helpdesk
Geen abonnement

Geen complexe regels te maken
Geen backup mogelijkheid
Ondersteuning andere merken is beperkt, maar de lijst zal vast steeds groter worden

Eindoordeel

7,0

Met dank aan AduroSmart voor het beschikbaar stellen van de starters pakket licht “ERIA Colors and White Start Kit A19 60W A19” en een bewegingssensor “ERIA Smart Motion Sensor”.

Dit product is te koop voor:


$ 55
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Smart Home Hubs
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.