Onze sponsor:

Review:

19 februari 2020 | Mark | Adurosmart, Smart Home Hubs, ERIA

AduroSmart ERIA

Apparaten toevoegen:

De lampen van het starters pakket:

Het toevoegen van de Eria lampen gaat met gemak, op het scherm komt precies te staan wat je moet doen en deze kun je dan in de verschillende ruimte plaatsen die je hebt aangemaakt.

Toevoegen modules

De bewegingssensor:

Ook de bewegingssensor gaat in 1 keer goed, de duidelijke wizard geeft precies aan wat je moet doen en deze zetten we dan ook in een aangemaakte ruimte.

De Osram aan/uit stroomschakelaar:

Het toevoegen van de van de Osram aan/uit stroomschakelaar gaat ook zonder problemen.

De Ikea lamp:

De Ikea lamp is even lastig, maar na de tweede keer proberen is deze ook toegevoegd. Nadeel van de Ikea licht is dat je de kleur tempratuur instelling niet werkt.

De Phillips Hue Lamp:

De Hue lamp is helaas niet gelukt en hier heb ik verschillende van geprobeerd. De vriendelijke man aan de service-telefoon gaf aan dat ik deze eerst uit de Hue hub moest verwijderen. Nou heb ik de hub niet meer, maar op internet staat een video hoe je dit zonder hub kunt bereiken. Dit zou kunnen met de Alexa app of met een Hue remote, op youtube staan verschillende video’s hierover.

Toevoegen van Google Home:

Ik wilde graag de Google Home aansluiten en dat doe je niet door de controller te laten zoeken, maar in je google Home app de Adurosmart toe te voegen. Helaas kreeg ik de melding Upgrade required als ik de Adurosmart Home app selecteerde. Ik heb de test gedaan op een Galaxy S7 en het besturingssysteem en alle apps waren op de laatste versie. Bij navraag bij de service desk zouden ze dit nakijken en er op terugkomen als ze een oplossing zouden vinden. De service man zelf had het die ochtend op een andere android mobiel uitgevoerd en dat werkte volgends hem zonder probleem.

Google Home

Dit product is te koop voor:


$ 55
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Smart Home Hubs
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.