Onze sponsor:

Review:

19 februari 2020 | Mark | Adurosmart, Smart Home Hubs, ERIA

AduroSmart ERIA

Installatie:

Ik kan geen installatie document vinden er staat alleen online dat je de app voor Apple of Android moet downloaden en daarmee de controller installeert.
Dus we gaan met de Android naar de play store en installeren de Adurosmart ERIA APP.

Goed we hebben nog geen account en zullen we ook moeten aanmaken, je krijg meteen een verificatie code terug en je kan inloggen. Je komt dan meteen in het setup scherm van je Eria en met uitleg staat er hoe je de connectie met je Eria kan maken. Als de app je controller heeft gevonden zal je een foto moeten maken van de QR code op de achterkant van de controller. Na het scanner is die gelinkt en gaat die meteen kijken of je de laatste update hebt, heb je die niet zal de app deze downloaden en erop zetten. De update duurt even, maar daarna zal die opnieuw opstarten en krijg je het bericht dat je ZigBee Bridge succesvol een connectie heeft. Hierna wil de app graag weten wat je locatie is en gaat meteen naar de instelling van je telefoon om dit aan te zetten.
Hierna ga je door een wizard om een ruimte aan te maken en je devices erin te zetten.

Dit product is te koop voor:


$ 55
Kopen
;
;

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Smart Home Hubs
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.