Onze sponsor:

Review:

29 mei 2020 | Niels Laan | Bold, Slimme sloten

Bold smart Cylinder SX

Veelgestelde vragen:

Hoe lang gaat de batterij mee?
De batterij gaat minimaal 2 jaar of 20.000 activaties mee. De batterijstatus en het gebruik worden door Bold bijgehouden en in de app weergegeven.
Op basis daarvan krijgt de eigenaar van het slot ruim van tevoren (ongeveer een half jaar) een melding wanneer de batterij aan vervanging toe is en kan deze tevens optioneel via Bold direct geleverd worden. Bij langdurig negeren van meldingen wordt het gebruik van het slot en de app aangepast om te voorkomen dat de batterij alsnog leegraakt.

Welke afmeting moet de deur (cilinder) hebben?
De Bold Smart Cylinder past op alle deuren met een binnenmaat van 30 tot 35 mm. De buitenmaat is door bijgevoegde verlengstukjes te vergroten tot 45 mm

Wat te doen als mijn smartphone leeg is?
De Bold Smart Cylinder is volledig sleutelloos, zelfs als je je smartphone een keer vergeten bent of als de batterij ervan leeg is. Je kunt in dat geval de deur ook altijd openen met een backup pincode. Deze code genereer je zelf als de Bold geinstalleerd hebt in de app en voer je in door aan de buitenknop te draaien (de code moet je dan wel ergens opschrijven bij je hebben).

Waarom kan ik de codes niet gebruiken?/ik zie ze niet in de APP.
Je moet zorgen dat je de APP installeert met de code mogelijkheid.

Dit product is te koop voor:


€ 199
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen

Nog meer van:

Slimme sloten