Onze sponsor:

Review:

10 januari 2018 | Niels Laan | Fibaro, Inbouwschakelaars

Fibaro Double Switch 2

Installatie op de Homey:

We zullen als eerste deze module op de Homey installeren. Aangezien dit een van de meeste verkochte slimme schakelaars is moet het toevoegen niet al te veel problemen gaan geven. We zullen het zien.

Het toevoegen kun je starten door in te loggen op de Homey en naar het apparaten gedeelte te gaan. Vervolgens klik je op het plusje en zoek je op Fibaro hierna druk je op het icoontje van de "dubbel schakelaar 2". Voorzie hierna de module van stroom en druk 3x op het b knopje aan de voorkant van de module. Je kunt ook de schakelaar, die aangesloten is op de S1 ingang 3x snel achter elkaar indrukken. Handig als je hem al hebt ingebouwd. Hij werd bij mij direct gevonden en toegevoegd aan de apparaten. Op het dashboard zie 2 schakelaars en beide schakelaars hebben ook inzage in het totaal verbruik en actueel verbruik. Alle belangrijke configuratie mogelijkheden zijn aanwezig.

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Flow opties:

EN:

DAN:

Ik kreeg eerst niet de scene opties te zien in de flow kaarten. Dit had te maken met dat ik hem als lamp had toegevoegd, als je hem als overige toevoegt krijg je de opties wel.

Voorbeeld flow:

Als voorbeeld flow wil ik graag dat als ik de eerste schakelaar (S1) aanzet en het is donker genoeg (helderheid lager 0) dat ook de 2de lamp wordt aangezet (S2).

Dit product is te koop voor:


€ 60
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Inbouwschakelaars