Onze sponsor:

Review:

14 april 2021 | Niels Laan | Fibaro, Inbouwschakelaars

Review: Fibaro Walli Outlet/Stopcontact

Installatie via de Fibaro Home Center 2:

We gaan deze Walli natuurlijk ook installeren op de HC2. Dit moet natuurlijk geen problemen opleveren, want het is tenslotte hun eigen product.

We installeren als eerste de Walli in de wandcontactdoos. Zorg dat deze minimaal 40mm diep. Er wordt een schema bijgeleverd hoe je dit moet doen. Dit is niet heel ingewikkeld want er hoeven maar 3 draden aangesloten te worden.

We voorzien het geheel van stroom en loggen in op de HC2 en gaan naar onze apparaten. We klikken vervolgens op "Add new device" en hierna op "Add". 

De HC2 zal gaan zoeken naar de Walli om zorgen dat hij hem vindt druk je 3x op het knopje aan de voorkant van de Walli. Dit knopje zit wat verstopt maar deze zit aan de voorkant, rechtsonder, waar je de stekker er normaal in doet.

De HC2 vindt hem vrijwel direct en ik zie dat de eindpunten/nodes worden toegevoegd.

Installatie schermen:

Bediening:

We krijgen een aan/uit schakelaar, we zien het totaal verbruik en het huidige verbruik. Bij de configuratie zien alle parameters/configuratie mogelijkheden. Zoals verwacht helemaal compleet dus.

Scene opties:

Triggers:

Doe:

 

Voorbeeld scene:

We maken als voorbeeld dat als er beweging is in de hal, en ik thuis kom, dat de Walli aangezet wordt en de LED geel gaat branden.

Dit product is te koop voor:


€ 77
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Gerelateerde artikelen

Nog meer van:

Inbouwschakelaars