Onze sponsor:

Review:

03 mei 2022 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Candle Colour

Installatie via de Aeotec Smart Home  - Smartthings hub:

We gaan deze lamp ook toevoegen aan de Smartthings hub van Aeotec/Samsung. Dit kun je doen door naar je apparaten te gaan en op het plusje rechtsboven te klikken. De lamp heeft een QR code dus we gaan hem proberen op deze manier toe te voegen.

Na wat stappen voorzien we de lamp van stroom, deze zal van kleur veranderen. Na een paar seconden zie ik de lamp knipperen en geeft de APP aan hem gevonden te hebben. Mocht dit niet lukken dan moet je de lamp even resetten door hem 6 keer aan/uit te zetten.

Installatie schermen:

Bediening:

Je kan de lamp dimmen, de RGB LED's van kleur veranderen, de witte LED's warmer of kouder maken en hem aan- en uitzetten.

Voorbeeld routine:

We willen dat deze lamp automatisch aan gaat als het donker is. Hiervoor kunnen we de ingebouwde routines gebruiken. Ga naar je routines en druk vervolgens op "ontdek" en swipe even naar beneden want daar vind je deze standaard routine. We geven vervolgens aan dat het om de INNR lamp gaat en drukken op opslaan.

Dit product is te koop voor:


€ 30
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.