Onze sponsor:

Review:

03 november 2020 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Filament Bulb vintage (RF-261/RF-264)

Installatie via de INNR Gateway:

Om deze lamp te installeren hebben we de INNR Gateway nodig. Deze moet je als eerst installeren. Als de basis installatie gedaan is kunnen we starten met het toevoegen van de lamp. Nouja, je moet hem eerst voorzien van stroom. Zorg dat de stroom van de oude lamp af is en schroef deze los. Een schroef de INNR lamp er weer in. Ik gebruik meestal even een doekje bij het vasthouden van de lamp dan krijg je geen vieze vingers op je nieuwe lamp. De lamp zal kort even knipperen om aan te geven dat hij in leerstand staat.

Nu de lamp van stroom is voorzien loggen we in op de INNR APP en drukken op de kamer waar we de lamp willen toevoegen. Je kunt natuurlijk ook een nieuwe kamer aanmaken om hem daar aan toevoegen. Druk vervolgens op "nieuw apparaat toevoegen" en vervolgens op zoeken. De APP zal gaan zoeken naar de lamp. Hij wordt snel gevonden en ik zie hem ook even kort knipperen. Druk vervolgens op stop met zoeken en druk op gereed. De lamp wordt nu echt toegevoegd. Mocht hij hem niet vinden dan kun je de lamp resetten door hem 6 keer aan-/uit te zetten.

Ik kan de lamp aan-/uitzetten en het dimniveau bepalen. Hij dimt in mooie stappen en zelfs op het laagste niveau zie ik geen flikkeringen en storingen. Helemaal perfect dus.

Installatie schermen:

Bediening:

Je krijgt een aan-/uitschakelaar en een dim mogelijkheid.

Voorbeeld automatisering:

De INNR is een simpele controller (maar daar zit ook juist de kracht) dus het maken van complexe scene zit er nu niet in. In ons voorbeeld zorgen we dat de lamp na zonsondergang aangezet wordt.

Dit product is te koop voor:


€ 24
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen