Onze sponsor:

Review:

03 november 2020 | Niels Laan | INNR, Slimme lampen

INNR Smart Filament Bulb vintage (RF-261/RF-264)

Installatie via Philips HUE:

We hebben nu 2 controllers gehad waarbij de lampen perfect werken. We gaan hem nu testen op de Phillips HUE want hiermee zouden de lampen ook moeten werken volgens INNR. 

De eerste stap is om de oude lamp los te schroeven. Ik haal voor de zekerheid altijd even de stroom eraf. Als je hem los hebt schroeven we de INNR lamp er weer in. Om geen vieze vingers op de lamp te krijgen gebruik ik een doekje. Vervolgens zetten we de stroom op de lamp. Hij zal even kort knipperen om aan te geven dat hij in de leerstand staat.

We starten nu de HUE APP op. Ik gebruik de officiële Philips APP maar met andere varianten zou dit ook moeten werken. Om de lamp toe te voegen gaan we naar instellingen en dan naar lampen configuratie. We drukken vervolgens op lamp toevoegen en op zoeken. We doen vervolgens de INNR even 1x even aan en uit. Hij zal kort even knipperen en ik zie hem in de APP naar voren komen. Ik geef hem meteen even een naam door op het i-tje te drukken. Als we toch bezig zijn plaatsen we hem meteen in de juiste kamer.

Ik kan hem dimmen en aan-/uitzetten. Dit werkt allemaal feilloos en zonder flikkeringen.

Installatie schermen:

Bediening:

Zoals al gezegd krijg je een dim functie en je kunt de lamp aan- en uitzetten.

Voorbeeld scene:

Als voorbeeld gebruiken we de INNR als wake up light. Dit kun je eenvoudig in de HUE APP regelen door naar automatisering te gaan en de "wake up" mogelijkheid te gebruiken.

Dit product is te koop voor:


€ 24
Kopen

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen