Onze sponsor:

Review:

NEEO

Installatie:

Het installeren van deze afstandbediening gaat via een APP (iOS en Android). Je moet als eerst de Brain installeren. Zie hiervoor onderstaande schermen:

Ik had behoorlijk wat problemen met het instellen van mijn WiFi. Om hem werkend te krijgen heb ik hem maar weer de UTP kabel aangesloten. Als ik deze problemen even vergeet ging de installatie vrij simpel, de verschillende stappen worden ook zeer goed uitgelegd.

Afstandbediening installeren:

Hierna was de afstandbediening aan de beurt. Deze maakt als eerst een verbinding met de Brain en dan je WiFi. Helaas kreeg ik geen verbinding met de Brain. Na het upgraden van de Firmware van de Brain en een stuk of 20 keer geprobeerd te hebben kreeg ik verbinding. De remote moest eerst worden geupdate. Hierna kreeg ik netjes de verschillende knoppen te zien. De afstandbediening is bijna een copy van de APP. Je kunt alleen niks instellen.

Installatie schermen:

;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.