Onze sponsor:

Review:

Philips HUE Bridge 2.0

Andere Hue Apps:

Er zijn meerdere apps op de Playstore die geschikt zijn voor de Philips Hue Bridge 2.0 die net even wat andere dingen kunnen dan de standaard app.

Hierbij een overzicht van 4 mogelijkheden, Hue Essentials, Lighter, Huegasm en Hue Notifier:

Hue Essentials:

Deze app is vrij standaard met de zelfde opties als de Philips Hue App en heeft als extra entertainment voor je lichten. De lichten kun je op verschillende manieren extra effecten geven. Helaas krijg je bij de eerste keer gebruiken meteen een popup dat de eerste 30 seconde gratis zijn. Wil je hier langer gebruik van maken dan zal je moet upgraden.

Lighter:

Deze app heeft ook allemaal verschillende licht effecten voor je in petto. Deze app wil wel meteen met je google account connecten en je publiekelijke bekend gemaakte informatie van je weten. Hiervoor krijg je wel een aantal gratis licht effecten. Wil je alle licht effecten hebben dan zal je moeten upgraden.

Huegasm:

Deze app is gemaakt om je lampen op te lichten op de beat van de muziek. Je kunt gebruik maken van de microfoon, SoundCloud, muziek files op je mobiel en een directe stream URL. Het geeft de lichten een leuk effect en je reageert ook echt op de muziek. Je kunt upgraden naar de pro versie als je geen adds wilt zien en de development van de app wilt ondersteunen.

Hue Notifier:

Deze app is erg handig en brengt echt wat extra’s. Nu kun je je lampen laten knipperen met een bepaalde kleur voor de verschillende berichten die je binnen krijgt. Je kunt elke app op je telefoon kiezen en dan bepalen welke lampen aan gaan en in welke kleur. Ik heb er verschillende ingezet en zie geen popup voor een upgrade, adds kon ik ook niet ontdekken. Grappig is wel dat je de app zelf ook als notificatie erin kan zetten.

Dit product is te koop voor:


Philips Hue Smart Bridge 2.0
€ 60
Kopen
Philips Hue Bridge 2.0 Starter Kit
€ 190
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Auteur:
Mark

Zijn lichaam is nog net niet smart, maar als het kon zou hij het doen. De smart home blogger voor onze Engelse website. Alle artikelen van Mark

Nog meer van:

Smart Home Hubs