Onze sponsor:

Review:

20 juni 2017 | Niels Laan | Sensative, Watersensoren

Sensative Multi Sensor - Comfort

Installatie via de Fibaro Home Center 2:

Als 3de controller is de Fibaro Home Center 2 aan de beurt. Als eerste log je in op de controller en ga je naar je device om vervolgens op "add or remove" te klikken. Klik hierna op "add" om de controller in de leermodus te zetten. Hierna verwijder je de magneet van de sensor. De LED zal 1 keer gaan knipperen om vervolgens lang aan te blijven. Mocht je per ongeluk de magneet al verwijderd hebben dan kun je de sensor ook handmatig in de leermodus zetten door de magneet 3x over de sensor heen te bewegen.

Hij werd toegevoegd aan mijn apparaten en ik zie de LUX- en temperatuurmeter en, nog belangrijker, de waardes komen binnen. Ik heb de temperatuur en LUX niet na gemeten met een geijkte meter maar mijn andere sensoren geven dezelfde temperatuur/lux aan. Er zijn geen configuratie mogelijkheden aanwezig dus deze zal je handmatig moeten toevoegen (zie verder op in dit artikel).

Installatie schermen:

Configuratie:

Apparaten:

Zoals je kunt zien zijn alle sensoren aanwezig en als bonus krijg ik een power meter. Geen idee waarom deze er tussen staat.

Voorbeeld scene:

Wil een regel als de lux meter onder de 50 lux komt dat dan een lamp aangaat.

Dit product is te koop voor:


€ 60
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Watersensoren
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.