Onze sponsor:

Review:

Fibaro Home Center 2

APP:

Een APP mag natuurlijk niet ontbreken bij dit systeem. Er is een voor Android en IoS. Je kunt er uiteraard al je modules mee bedienen en een scene mee starten. 

Installatie:

Het installeren van deze APP is niet heel ingewikkeld. Je gaat naar de Appstore of naar de Play Store en download en installeert de APP. Maak vervolgens een Fibaro ID account aan en onthoud de gegevens en login op de APP.

Apparaten bedienen

Een APP zonder dat je je apparaten kunt bedienen heb je natuurlijk niks aan. Dit is uiteraard ook aanwezig in deze APP. Je kunt op 2 manieren bij je apparaten komen en dat is via een ruimte of door hem favoriet te maken. Deze laatste optie is natuurlijk fijn om snel wat aan of uit te zetten.

Je alarm is ook aan en uit te zetten via de APP. Deze is nog beveiligd met een extra code.

Scene:

Er kan ook gemakkelijk een scene opgestart worden. Je kunt een scene ook favoriet maken.
De APP is dus redelijk compleet en je kunt op een snelle manier je apparaten bedienen. Wat jammer is dat er geen mogelijkheid is om scene's te maken en er ontbreekt een mogelijkheid om apparaten toe te voegen. Bij het eerste kun je je afvragen of dit wel lekker werkt,  maar het laatste is toch wel erg handig omdat de apparaten vaak niet in de buurt van je computer zijn.

Dit product is te koop voor:


€ 499
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Smart Home Hubs