Onze sponsor:

Robbsmarrt Wandzender 8 knops - Z-Wave

Installatie via de Fibaro Home Center 2:

We hebben deze button nu bij 2 controllers succesvol toegevoegd dus bij de HC2 van Fibaro moet dit ook wel gaan lukken. Het toevoegen gaat weer door de controller in de "toevoegen" stand te zetten. Dit kun je doen door naar je apparaten te gaan en dan op "add new device" te klikken. Hierna op ADD om het op te starten. Vervolgens druk je 3 seconden lang de beide knoppen van de button te gelijk in. Het LEDje aan de voorkant zal oplichten en als het toevoegen is gelukt zal deze 6x gaan knipperen.
Hij werd hierna toegevoegd aan de HC2. Het valt mij op dat er gemeld wordt dat er nog geen template beschikbaar is. Ondanks dit, zie ik netjes op het dashboard de knop verschijnen. Ik zie tevens het batterijniveau.

Installatie schermen:

Configuratie:

Dashboard:

Voorbeeld regel:

Je kunt natuurlijk verschillende scene's bedenken voor deze handige knop. Zou zo je bv kunnen regelen dat al je lampen aangaan en natuurlijk weer uit. Op de HC2 krijg je de mogelijkheid om een scene te starten door 1x lang ingedrukt te houden of de knop los te laten. In totaal dus 24 mogelijkheden.

Dit product is te koop voor:


€ 60
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels