Onze sponsor:

Review:

Scene Master - ZRC-90 - Remotec

Conclusie:

Met deze scene master kun je, zoals de naam al doet vermoeden, een scene/regel opstarten. Je kunt dus met 1 klik al je lampen in je woonkamer uitzetten. Zeer handig als je niet je APP wilt opstarten. Hij heeft de mogelijkheid om naast de 1x klikken ook 2x klikken en ingedrukt te registeren. In totaal kun je dus 24 verschillende acties starten.

De knoppen klikken lekker en voelen solide aan. De body voelt wel een beetje plastic aan. Er wordt een beugel bijgeleverd om hem aan de muur te hangen. Aan de voorkant zit nog een LED welke oplicht als je een knop indrukt. Op deze manier krijg je ook een visuele terugkoppeling. Wel zo prettig. Opvallend vind ik de reactietijd, deze is super snel. Hier kunnen andere keyfobs/afstandsbedieningen nog wat van leren. Het geheel wordt gevoed door 2 AAA batterijen welke niet meegeleverd worden. 

Hij is met zijn 110 x 70 x 15mm niet echt klein, maar ook niet heel groot. Eigenlijk precies goed om alles goed te kunnen bedienen.  Hij is te koop voor € 49,00 (nu zelfs in de aanbieding voor € 45,00) wat een normale prijs is voor een afstandsbediening.

Reactiesnelheid
Prijs
24 mogelijkheden

Werkt niet op alle controllers even goed
Geen batterijen meegeleverd

Getest met:
Homey, Firmware 1.5.9, APP: 2.1.1
ZipaTile, firmware 1.1.38
Fibaro HC2, firmware 4.170
Vera Plus, firmware 1.7.2414

Dit product is te koop voor:


€ 49
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels