Onze sponsor:

Review:

Scene Master - ZRC-90 - Remotec

We beginnen als eerste met de Homey. Deze scene master maakt gebruik van de standaard Z-Wave implementatie dus toevoegen zou geen probleem moeten geven. Iemand heeft een APP ontwikkeld voor dit apparaat, het is dus zaak om deze te installeren. Log als eerste in op je Homey en ga naar het apparaten gedeelte en zoek de Remotec APP op en installeer deze. Vervolgens selecteren we de Scene Master om het toevoegen te starten.
Vervolgens verwijder je het klepje aan de achterkant en plaats je de batterijen. Hierna druk je op het "L" knopje om het toevoegen te starten. Het LEDje zal gaan knipperen en 4 sec lang gaan branden als het toevoegen is gelukt. Vervolgens knippert het LEDje nogmaals en zie ik dat hij toegevoegd is aan de Homey. Ik zie hem verschijnen op het dashboard en kan hem gebruiken in de flow editor.

Installatie schermen:

Configuratie:

Flow opties:

EN:

Flow voorbeeld:

Met deze scene master kun je natuurlijk van alles en nog wat opstarten en regelen. Onderstaand is slechts een voorbeeld om een lamp aan te zetten.

Dit product is te koop voor:


€ 49
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.