Onze sponsor:

Review:

Scene Master - ZRC-90 - Remotec

Installatie via Domoticz:

Als laatste voegen we hem toe aan Domoticz. Om het toevoegen te starten log je in en ga je naar het menu item setup en dan naar hardware en klik je vervolgens op de setup knop bij je controller. Daarna klik je rechts op node management en op include node. Je kunt dit starten door het klepje aan de achterkant van de scene master te verwijderen en de batterijen te plaatsen. Hierna moet je op de "L" knop drukken. De LED zal gaan knipperen en hierna 4 sec lang branden. Als het toevoegen is gelukt zal hij nogmaals gaan knipperen.

Ik zie hem niet verschijnen bij mijn device gedeelte wat wel een beetje raar is. Om hem toch te kunnen gebruiken ga ik naar het menu item scenes en voeg hier een nieuwe scene toe.Vervolgens kan ik elke knop toevoegen door te klikken op "add device" en de knop op de scene master in te drukken. Je kunt deze alleen de enkele klik gebruiken. Dubbel klikken krijg ik niet geregistreerd.

Installatie schermen:

Voorbeeld scene:

Met deze scene master kun je natuurlijk van alles en nog wat opstarten en regelen. Onderstaand is slechts een voorbeeld om een lamp aan te zetten.

Dit product is te koop voor:


€ 49
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.