Onze sponsor:

Review:

BlitzWolf Smart Socket BW-SHP13

Installatie via de Philips HUE hub:

Laten we deze tussenstekker ook testen op de Philips HUE Hub, deze ondersteund de Zigbee protocol dus hij zou moeten werken. Dit zou ook heel fijn zijn want een HUE stekker is vele malen duurder. We gaan er achter komen door hem toe te voegen.

We starten de APP op en gaan naar instellingen, accessoires en drukken op het plusje. Nu selecteren we "tussenstekker" en drukken op zoeken voor de volgende stap. Nu voorzien we de plug van stroom en houden het knopje aan de zijkant 5 seconden lang ingedrukt. Het LEDtje onder het knopje zal blauw gaan knipperen. Na enkele seconde werd hij gevonden en kan hem aan- en uitzetten. Gaaf dat dit werkt.

Werking:

Je krijgt een aan-/uitschakelaar in de APP. Als je de plug met de hand aan/uitzet wordt dit ook geüpdatet in de APP. Je kunt helaas niet het energieverbruik van het aangesloten apparaat inzien.

Automatisering:

Laten we een regel maken waarbij via een automatisering de tussenstekker (en aangesloten lamp) aan gezet worden als de zonder onder gaat. Hiervoor kun je het beste de aangepast optie gebruiken.

Dit product is te koop voor:


€ 15
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels