Onze sponsor:

Review:

09 december 2022 | Niels Laan | Lidl, Slimme lampen

Kerstverlichting Lidl - ho ho ho

Conclusie:

Met deze geinige kerstverlichting van de Lidl kun je van kerstboom echt een eyecatcher maken.

Het toevoegen van deze verlichting is appeltje eitje, dat moet iedereen lukken. Met deze verlichting kun je je hele woonkamer verlichten, hij geeft namelijk een behoorlijke bak licht. Gelukkig is er een optie om te dimmen.

Je kunt alle kleuren van de regenboog maken, door ingebouwde witte en RGB LED's. Met de eerste kun je een puur witte kleur maken. Het is jammer dat je deze niet wat warmer kunt bijstellen. Hiervoor kun je wel de RGB LED's gebruiken maar deze kleuren zijn wat minder tactvol. Dan wordt het al gauw oranje ipv warm wit. 

De standaard effecten zijn best leuk om even een show te maken maar wij zouden ze niet de hele dag aan willen hebben. Dit is omdat je ze niet veel kan veranderen, zo kun je het dimniveau en het effect zelf niet veranderen. 

Als je deze verlichting koppelt aan de Homey krijg je wel wat meer opties tot je beschikking en kun je het geheel wat taktvoller maken. Deze combinatie is dan ook een aanrader.

De verlichting is niet supergoedkoop met zijn € 59,95 maar als je dit vergelijkt met zijn concurrentie (Twinkly en Philips) kosten deze oplossingen wel 2,5x zoveel.

Aan het snoer zit een controller waarmee je handmatig de kleuren en effecten kan veranderen, je hebt dan geen APP nodig. Helemaal uitzetten kan ook maar dan moet je behoorlijk vaak het knopje in drukken.

Als laatste willen we melden dat je hem ook buiten kunt gebruiken. 

Dus: zoek je een leuke manier om je boom wat meer swing te geven? Dan is de Lidl Kerstverlichting jouw dans partner.

Prijs
Binnen en buiten te gebruiken
Handmatige bedienen

Effecten niet te veranderen in Lidl APP
Geen echte warme kleuren te maken
Niet gemakkelijk handmatig uit te zetten

Eindoordeel

8,0

Getest met:
Homey, Firmware 8.1
Lidl, Firmware 10.25

;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen