Onze sponsor:

Review:

02 februari 2022 | Niels Laan | Neo Coolcam

Neo Coolcam Repeater

Installatie via de domoticz:

De installatie van deze repeater start door hem van stroom te voorzien. Log vervolgens in op Domoticz en ga naar het menu item "setup" en naar "hardware". Druk hierna op de setup bij de Aeon Labs controller en druk op include node secure. Er zal en een pop-up komen dat de controller in leerstand staat. Nu moeten we het knopje aan de zijkant van de repeater 5 seconde ingedrukt houden tot de LED oplicht, laat vervolgens de knop los. Wacht niet tot de LED helemaal uit is want dan zal het toevoegen niet lukken. De LED zal blauw gaan knipperen dat hij aan het leren is. Na een paar seconden geeft hij een melding dat het toevoegen is gelukt en ik zie de LED kort groen oplichten.

Ik zie verschillende apparaten verschijnen in Domoticz dus alles lijkt goed te zijn gegaan.

Installatie schermen:

Werking:

Bij mijn apparaten zie ik inderdaad een temperatuursensor en luchtvochtigheidssensor verschijnen. Bij temperatuursensor valt alleen op dat hij - 4,4 graden aangeeft. Dit is gelukkig te corrigeren via de configuratie/parameters.

Of te repeater werkt kan ik helaas niet zien.

Voorbeeld event:

We maken een regel als de sensor boven de 85% aan luchtvochtigheid komt dat dan de ventilator in de badkamer aangezet wordt.

Dit product is te koop voor:


€ 40
Kopen
;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels