Onze sponsor:

Review:

04 april 2023 | Niels Laan | Lidl, Slimme lampen

Smart LED Light Strip - Liverno - Lidl Zigbee

Conclusie:

Deze LED-strip is een mooie oplossing om sfeerverlichting aan je huis toe te voegen. Zo kun je hem onzichtbaar onder een kast/plank hangen of als accent gebruiken of om wat uit te lichten.

Om dit voor elkaar te krijgen heeft hij witte en RGB LED's, met deze witte kun je een kouder of warmer kleur maken zonder dat het er kunstmatig uit ziet. Met de RGB kun je alle kleuren van de regenboog maken, Lidl zegt zelf meer dan 1 miljoen.

Uiteraard is hij ook te dimmen en natuurlijk aan- of uit te zetten. Hij doet dit draadloos dmv de Zigbee protocol. Hierdoor werkt hij ook met andere Smart Home hubs. Behalve in Home Assistant konden we de RGB kleuren niet veranderen.

Met zijn 19W geeft hij voldoende licht om de boel goed te verlichten. Hij is 2 meter lang en kan verlengd worden met nog 1 strip. Ophang gaat simpel want er zit een 3M sticker aan de achterkant.

Deze LED-strip werkt verrassend goed zeker omdat hij al te koop is voor 25,00 euro.

 

Dus kortom: Zoek je een betaalbare LED-strip welke met Zigbee werkt? Dan is de Lidl Smart LED Light Strip jouw partner.

 

Prijs
Te verlengen

Werkt niet goed met Home Assistant

Getest met:
Lidl, Firmware 10.25
Homey PRO, Firmware 8.1
Philips HUE, 4.39.0
Home Assistant, 2023.3;
;

Auteur:
Niels Laan

Oprichter van dit blog en passievolle domotica nerd. Alle artikelen van Niels

Nog meer van:

Slimme lampen
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.