Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Niels Laan | 07 december 2014

Review: Fibaro Wall Plug

Al een tijdje op de markt, maar nog steeds een mooie compacte tussenstekker. Andere fabrikanten hebben dit nog niet kunnen evenaren.

Lees verder
Niels Laan | 03 december 2014

Review: Nest v2

Het heeft even geduurd voordat de Nest thermostaat in Nederland beschikbaar was. Dit had te maken met het feit dat in Nederland een andere aansturing voor de ketel word gebruikt dan in Amerika.

Hij is te koop voor € 219,- excl. installatie kosten. 

Lees verder
Niels Laan | 15 november 2014

Review: Aeon labs - Smart Switch (GEN5)

Aeon Labs heeft een compacte tussenstekker uitgebracht waarmee je apparaten aan/uit kunt zetten. Tevens kun je het energieverbruik (Watt/KWH) bijhouden. De stekker is zo gemaakt dat er 2 naast elkaar in het stopcontact kunnen.
 
Lees snel verder over deze stekker...
Lees verder
Niels Laan | 05 november 2014

Review: Aeon labs Door/window sensor (v2)

Aeon Labs is een oud gediende op de domotica markt. Het is al een tijdje stil rondom deze fabrikant. Dat had ook een reden, men was druk bezig met een hele nieuwe lijn.

 
Omdat hun door/window sensor al een tijdje meegaat hebben ze deze ook een update geven.  
Lees verder of deze update goed is...
Lees verder
Niels Laan | 19 oktober 2014

Review: SkyBell 2.0

Skybell heeft van hun slimme bel een nieuwe versie uitgebracht. Met deze nieuwe versie zijn er een aantal dingen verbeterd en zou de kwaliteit van het beeld beter moeten zijn.

Of dit echt zo is zullen we gaan zien.

Lees verder
Niels Laan | 12 oktober 2014

Review: Qubino Flush Dimmer

Qubino, een nieuwe speler op de z-wave markt, heeft een concurrent voor de Fibaro dimmer uitgebracht. Dit is mooi want de Fibaro variant heeft nogal problemen met LED verlichting. Met de Qubino dimmer zou dit opgelost moeten zijn.

Lees snel verder of dit ook het geval is...
Lees verder
Niels Laan | 03 oktober 2014

Review: BeNext Starter Pakket

Voor de verandering eens een keertje een Nederlands product: de domotica controller van BeNext. Goed om te zien dat Nederland ook mee doet in deze markt. Met deze controller kun naast je lampen en apparaten aan/uitzetten, ook je klimaat regelen in huis en ook je energie verbruik in de gaten houden.

Ik ben zeer benieuwd naar deze controller.

Lees verder
Niels Laan | 29 september 2014

Review: Eedomus

Leuk, een nieuwe controller die ik mag voorzien van een review. Deze controller is van Franse makelaardij en wordt gemaakt door Connected Object. Hij is al een tijdje te koop in Frankrijk, maar nu dus ook leverbaar in andere landen.

Met deze controller kun je op afstand je lampen in- /uitschakelen de verwarming aan/uitzetten je alarm regelen, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eedomus beweert dat het een zeer gebruiksvriendelijk systeem is, welke door iedereen te bedienen moet zijn. Of dit echt zo is zullen we gaan zien.

Lees verder
Niels Laan | 11 augustus 2014

Review: Fibaro Flood Sensor v1

Zoek je een sensor om waterlekkage te detecteren? Stop dan met zoeken want Fibaro heeft hiervoor een mooie en kleine sensor.

Lees alles over de mogelijkheden in deze review.
Lees verder
Niels Laan | 08 augustus 2014

PC netjes afsluiten via Zipabox

Lees verder
Niels Laan | 27 juni 2014

Fibaro-smoke-detector-review

Fibaro heeft een zeer kleine rookmelder uitgebracht welke naast gewoon rook detecteert, ook de temperatuur van de ruimte doorgeeft. Deze temperatuurmeting kun je bv mooi gebruiken om je verwarming mee te regelen.

Lees verder
Niels Laan | 27 juni 2014

Skybell review

Meer weten over Skybell? Wil jij ook een slimme deurbel? Lees dan deze review.

Skybell is opgestart vanuit een indiegogo campagne welke meer dan 500.000 dollar heeft opgehaald. Een behoorlijk groot succes dus. De bel is nu ook los te koop.

Lees verder
20 juni 2014

zonsondergang-zonsopgang-in-je-zipabox

Lees verder
Niels Laan | 05 mei 2014 | 1

Review: Zipato RGBW Bulb

Zipato heeft weer een mooi speeltje op de markt gebracht: de Zipato RGBW Blub. Dit is een led lamp welke communiceert via Z-wave.

Lees verder