Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Review:
Niels Laan | 20 januari 2017

Neo CoolCam Motion Sensor

Neo CoolCam is een nieuwe speler op de domotica markt. Dit bedrijf, gevestigd in China, maken sinds 2002 vooral ip-cameras. Sinds kort maakt men ook andere domotica spullen. Zo is er een Z-Wave lijn geïntroduceerd.

Vandaag maken we een review van de Motion Sensor.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 06 januari 2017

Google Home Mini

Na de review van de Google Home is het tijd voor een review van zijn kleine zusje: de Google Home Mini. We gaan hem nader bekijken en vergelijken met zijn broer.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 03 januari 2017

Power plug - Neo CoolCam

Neo CoolCam is een nieuwe speler op de domotica markt. Dit bedrijf is gevestigd in China en maken sinds 2002 vooral ip-camera's. Sinds kort maken ze ook domotica spullen. Zo heeft men een nieuwe Z-Wave lijn geïntroduceerd. Vandaag maken we een review van de Power Plug.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 06 november 2016

DUNE HD Solo 4K

Vandaag eens een keer wat anders: een media speler en Z-Wave controller in één de: DUNE HD Sole 4k. Dit moet toch een mooie combinatie kunnen zijn. We zullen gaan zien of dit ook daadwerkelijk zo is.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 31 oktober 2016

Zipato Z-Wave Remote (keyfob)

Hij ligt al een tijdje op de plank: de Zipato Z-Wave Remote. Het word dus tijd voor een review voor deze afstandbediening/keyfob.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 26 augustus 2016

ZipaTile

Zipato heeft dit jaar een nieuwe controller uitgebracht: de ZipaTile. Nadat we al een preview hebben gemaakt is het nu tijd voor een volledige review.

Ga er even voor zitten want dit is nogal een lang verhaal.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 28 juni 2016

Qubino Weather Station

Vandaag een leuk product van Qubino binnengekregen. Een volwaardig weerstation. Er bestaan niet zoveel weerstations die via Z-Wave communiceren. Dus goed om te zien dat Qubino hierop ingesprongen is.


We gaan hem weer aan een test onderwerpen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 20 juni 2016

Danalock V2

Slimme sloten zie je steeds meer verschijnen. Een oud gediende is Poly-Control welke al sinds 2005 slimme sloten maakt. Poly-Control heeft van hun slot de Danalock een versie 2 uitgebracht. Tijd dus voor een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 10 mei 2016

INNR - Starter kit

Er verschijnen steeds meer producten om je verlichting op een slimme manier te bedienen. De meeste mensen kennen de Philips HUE, welke behoorlijk succesvol is geworden. Zij hebben een gemakkelijk manier gevonden om de normale man/vrouw in aanraking te laten komen met domotica.


INNR (een Nederlands bedrijf) stapt ook in deze markt. Zij hebben hun starter kit beschikbaar gesteld voor een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 05 mei 2016

Devolo - Home control

Vandaag heb ik de Devolo starters kit binnen gekregen. Deze fabrikant is vooral bekend van hun Powerline producten. Hiermee is het mogelijk om via je stroomnetwerk een thuisnetwerk op te zetten.


Ze hebben ook ingezien dat domotica een mooie aanvulling is op deze producten.
Lees verder wat deze kit allemaal te beiden heeft.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 25 april 2016

Everspring AN 181-2 Mini Plug (met Vera Plus)

Everspring maakt al een tijdje Z-wave producten. Deze waren altijd vrij log en groot maar wel goedkoper t.o.v. de concurrentie. Dit heeft Everspring ook ingezien en ze hebben nu een zeer compacte tussenstekker ontwikkeld. Wij zullen hem testen met de nieuwe Vera Plus.


Lees verder of hij net zo goed is als de concurrenten.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 14 april 2016

VeraPlus

Zoals jullie in de review van de Vera Edge hebben kunnen lezen is Vera Control bezig met het uitrollen van nieuwe producten. Een nieuwe product is de Vera Plus. Dit is een upgrade versie van de Edge. Hij heeft een aantal zaken extra ingebouwd.
Lees snel verder wat dit allemaal inhoud.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 05 april 2016

Zipato - Flood Sensor

Naast dat je voor rook gewaarschuwd wilt worden, zijn er nog andere zaken die je graag wilt weten. Zipato heeft een waterdetector uitgebracht, welke (je raadt het al) water detecteert.
Lees snel verder of dit wat voor jouw is en wat het verschil is met de concurrent.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 22 maart 2016

Nest Thermostaat v3

De Nest Thermostaat is alweer een tijd op de Nederlandse markt. Vorig jaar hebben wij van de versie 2 een review gemaakt. Nest heeft eind 2015 een nieuwe versie uitgebracht: De Nest Thermostaat v3. Deze versie is een upgrade met nieuwe features.
Welke dit zijn en hoe hij verder werkt kun je in deze review lezen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 13 maart 2016

Aeon Labs - Smart Dimmer 6

De Aeon Labs - Smart dimmer 6 is een tussenstekker welke je tussen je stopcontact en lamp kunt plaatsen. Uniek aan deze tussenstekker is dat hij de mogelijkheid biedt om je licht te dimmen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 15 februari 2016

Sensative - Strips


De Z-Wave deur sensoren zijn al een tijdje op de markt. En er is weinig tot geen onderscheid tussen de verschillende versies.
Sensative is het gelukt om best een uniek product op de markt te brengen. Wat hem uniek maakt kun je in deze review lezen.

Lees verder
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.