Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Niels Laan | 30 maart 2015

Review: Zipato - 3G USB Stick

Met de 3G USB stick van Zipato kun je ervoor zorgen dat je Zipabox toch online blijft, bij het uitvallen van je vaste internet aansluiting. Hij maakt namelijk verbinding via het mobiele 3G netwerk. De stick kun je in de Backup Module of Security module van Zipato prikken.
De Zipabox ziet zelf welke verbinding hij moet gebruiken bij het wegvallen van het internet. Je hoeft zelf dus niks regelen.
Lees verder
Niels Laan | 25 maart 2015

Review: Aeon Labs - Key Fob (GEN5)

De KeyFob is een kleine z-wave afstandsbediening. Je kunt er gemakkelijk scenes mee opstarten om bv je garagedeur te openen of een lamp aan/uit te zetten. 

Lees verder
Niels Laan | 19 maart 2015

Review: ZipaMini

Eindelijk een nieuwe controller van Zipato: de ZipaMini. 


Zoals de naam al doet vermoeden is dit de mini versie van de Zipabox. Dit is deels waar. Het is eigenlijk een z-wave controller en een Android Tablet in één.
Lees verder
Niels Laan | 15 maart 2015

Review: Zipato Backup Module

Vorige week de Zipato - Backup Module voor de Zipabox binnen gekregen. Deze uitbreidingsmodule kun je in de poort van je Zipabox plaatsen. Met deze module kun je de werking van de Zipabox veiligstellen bij eventuele stroom- en/of internet storingen.

Lees verder
Niels Laan | 10 maart 2015

Review: Aeon Labs - Heavy Duty Smart Switch (GEN5)

Eindelijk een schakelaar voor het echte zware werk de: Aeon Labs - Heavy Duty Smart Switch (GEN5). Deze schakelaar kun je gebruiken om bijvoorbeeld je wasmachine aan en uit te zetten. Hij kan dus worden aangesloten op apparaten welke wat meer stroom vragen. De schakelaar is overigens niet bedoeld als vervanging van de "stop/zekering" in je meterkast.

Lees verder
Niels Laan | 07 maart 2015

Review: Fibaro Dimmer - FGD-211

De Fibaro Dimmer - FGS-211 is al een tijd beschikbaar, maar kan nog best aardig meekomen met de nieuwelingen. Aan deze module kan je een lamp aansluiten en deze dimmen met een wandschakelaar of natuurlijk via de APP.

Lees verder
Niels Laan | 02 maart 2015

Review: Invited Smart Lock

Via twitter zag ik een uitnodiging van Invited om de Smart Lock te testen. Ik wilde altijd al een slim slot testen dus heb meteen gereageerd en een paar dagen later kwam de postbode het slot al brengen.

Lees verder
Niels Laan | 25 februari 2015

Review: Aeon Labs - Recessed Door Sensor (GEN5)

Al een tijdje geleden heb ik de Recessed Door Sensor van Aeon Labs binnen gekregen. Helaas was er geen support voor de Zipabox. Maar sinds 2 weken wel en werkt hij goed, dus kan ik mijn review afmaken.

Lees verder
Niels Laan | 15 februari 2015

Review: Nest - Protect - v1

Vorige week heb ik een interessant product binnen gekregen: de Nest - Protect. De protect is een slimme rook- en koolmonoxide-melder welke via WIFI werkt.

Lees snel verder naar alle mogelijkheden...
Lees verder
Niels Laan | 09 februari 2015

Review: Zipato - Power Module

Een aantal maanden geleden heb ik de power module van Zipato binnen gekregen. Helaas werkte hij niet naar behoren door een productiefout en daardoor kon ik geen volledige review maken.

Lees verder
Niels Laan | 08 februari 2015

Review: Fibaro - FGS211

De Fibaro FGS211 is misschien wel de eerste enkelvoudige inbouwschakelmodule. Met deze module kun je bv een lamp aan/uitzetten via je APP en/of wandschakelaar.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 28 januari 2015

Zipabox

De Zipato controller word gemaakt door Tri Plus Grupa, gevestigd in Kroatië. In 2010 zijn ze begonnen met domotica. De Zipabox is sinds 2013 leverbaar in Nederland.

Lees verder
25 januari 2015

Zipato - Guide Alarm

Zipato heeft een zeer mooi alarmsysteem in elkaar gezet. Het geheel spreekt redelijk voor zich, maar sommige zaken behoeven wat uitleg.
Daarom onderstaand een detailleerde uitleg van de diverse mogelijkheden...
Lees verder
Niels Laan | 24 januari 2015

Review: Aeon Labs - Sirene (GEN5)

Aeon Labs heeft een mooie en compacte z-wave sirene op de markt gebracht. Hier kan de concurrentie een voorbeeld aan nemen. De sirene is voor binnenshuis bedoelt en kan dus niet buiten gebruikt worden.

Lees verder
Niels Laan | 07 januari 2015

Review: Zipato Micromodule Switch Double

Zipato heeft naast hun controller en verschillende modules (welke je in de Zipabox kunt pluggen) ook z-wave modules. Meestal zijn deze een re-brand van een andere merk. Vandaag kreeg ik de Zipato Micromodule Switch Double binnen. Deze wordt gemaakt door Philio Tech.

Lees verder
Niels Laan | 25 december 2014

Review: Piper

Vorige maand heb ik een zeer leuk product binnen gekregen. De security en home automation hub van Piper. Begonnen op de Indiegogo website, en heeft daar 3 keer het gevraagde bedrag opgehaald. Hij is nu ook te koop via diverse kanalen.

Lees verder