Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Niels Laan | 08 februari 2015

Review: Fibaro - FGS211

De Fibaro FGS211 is misschien wel de eerste enkelvoudige inbouwschakelmodule. Met deze module kun je bv een lamp aan/uitzetten via je APP en/of wandschakelaar.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 28 januari 2015

Zipabox

De Zipato controller word gemaakt door Tri Plus Grupa, gevestigd in Kroatië. In 2010 zijn ze begonnen met domotica. De Zipabox is sinds 2013 leverbaar in Nederland.

Lees verder
25 januari 2015

Zipato - Guide Alarm

Zipato heeft een zeer mooi alarmsysteem in elkaar gezet. Het geheel spreekt redelijk voor zich, maar sommige zaken behoeven wat uitleg.
Daarom onderstaand een detailleerde uitleg van de diverse mogelijkheden...
Lees verder
Niels Laan | 24 januari 2015

Review: Aeon Labs - Sirene (GEN5)

Aeon Labs heeft een mooie en compacte z-wave sirene op de markt gebracht. Hier kan de concurrentie een voorbeeld aan nemen. De sirene is voor binnenshuis bedoelt en kan dus niet buiten gebruikt worden.

Lees verder
Niels Laan | 07 januari 2015

Review: Zipato Micromodule Switch Double

Zipato heeft naast hun controller en verschillende modules (welke je in de Zipabox kunt pluggen) ook z-wave modules. Meestal zijn deze een re-brand van een andere merk. Vandaag kreeg ik de Zipato Micromodule Switch Double binnen. Deze wordt gemaakt door Philio Tech.

Lees verder
Niels Laan | 25 december 2014

Review: Piper

Vorige maand heb ik een zeer leuk product binnen gekregen. De security en home automation hub van Piper. Begonnen op de Indiegogo website, en heeft daar 3 keer het gevraagde bedrag opgehaald. Hij is nu ook te koop via diverse kanalen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 16 december 2014

Fibaro Door/Window sensor - FGK-001

Al een tijdje op de markt: de Fibaro Door/Window Sensor maar nog steeds een mooie sensor. Met deze sensor kun o.a. registreren of een deur/raam open/dicht gaat. Zeer handig om ongewenste gasten te detecteren.

Lees verder
Niels Laan | 12 december 2014

Review: Homewizard

HomeWizard is sinds 2010 op de markt en dus al een oud gediende op de domotica markt. Van oorsprong een Nederlands bedrijf waar we best een beetje trots op mogen zijn. Alle hardware en software word door hunzelf ontwikkelt.

Lees verder
Niels Laan | 07 december 2014

Review: Fibaro Wall Plug

Al een tijdje op de markt, maar nog steeds een mooie compacte tussenstekker. Andere fabrikanten hebben dit nog niet kunnen evenaren.

Lees verder
Niels Laan | 03 december 2014

Review: Nest v2

Het heeft even geduurd voordat de Nest thermostaat in Nederland beschikbaar was. Dit had te maken met het feit dat in Nederland een andere aansturing voor de ketel word gebruikt dan in Amerika.

Hij is te koop voor € 219,- excl. installatie kosten. 

Lees verder
Niels Laan | 15 november 2014

Review: Aeon labs - Smart Switch (GEN5)

Aeon Labs heeft een compacte tussenstekker uitgebracht waarmee je apparaten aan/uit kunt zetten. Tevens kun je het energieverbruik (Watt/KWH) bijhouden. De stekker is zo gemaakt dat er 2 naast elkaar in het stopcontact kunnen.
 
Lees snel verder over deze stekker...
Lees verder
Niels Laan | 05 november 2014

Review: Aeon labs Door/window sensor (v2)

Aeon Labs is een oud gediende op de domotica markt. Het is al een tijdje stil rondom deze fabrikant. Dat had ook een reden, men was druk bezig met een hele nieuwe lijn.

 
Omdat hun door/window sensor al een tijdje meegaat hebben ze deze ook een update geven.  
Lees verder of deze update goed is...
Lees verder
Niels Laan | 19 oktober 2014

Review: SkyBell 2.0

Skybell heeft van hun slimme bel een nieuwe versie uitgebracht. Met deze nieuwe versie zijn er een aantal dingen verbeterd en zou de kwaliteit van het beeld beter moeten zijn.

Of dit echt zo is zullen we gaan zien.

Lees verder
Niels Laan | 12 oktober 2014

Review: Qubino Flush Dimmer

Qubino, een nieuwe speler op de z-wave markt, heeft een concurrent voor de Fibaro dimmer uitgebracht. Dit is mooi want de Fibaro variant heeft nogal problemen met LED verlichting. Met de Qubino dimmer zou dit opgelost moeten zijn.

Lees snel verder of dit ook het geval is...
Lees verder
Niels Laan | 03 oktober 2014

Review: BeNext Starter Pakket

Voor de verandering eens een keertje een Nederlands product: de domotica controller van BeNext. Goed om te zien dat Nederland ook mee doet in deze markt. Met deze controller kun naast je lampen en apparaten aan/uitzetten, ook je klimaat regelen in huis en ook je energie verbruik in de gaten houden.

Ik ben zeer benieuwd naar deze controller.

Lees verder
Niels Laan | 29 september 2014

Review: Eedomus

Leuk, een nieuwe controller die ik mag voorzien van een review. Deze controller is van Franse makelaardij en wordt gemaakt door Connected Object. Hij is al een tijdje te koop in Frankrijk, maar nu dus ook leverbaar in andere landen.

Met deze controller kun je op afstand je lampen in- /uitschakelen de verwarming aan/uitzetten je alarm regelen, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eedomus beweert dat het een zeer gebruiksvriendelijk systeem is, welke door iedereen te bedienen moet zijn. Of dit echt zo is zullen we gaan zien.

Lees verder
Hoi! Google en de EU vinden dat ik moet aangeven dat ik Cookies gebruik. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier onze privacyverklaring.