Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Niels Laan | 10 maart 2015

Review: Aeon Labs - Heavy Duty Smart Switch (GEN5)

Eindelijk een schakelaar voor het echte zware werk de: Aeon Labs - Heavy Duty Smart Switch (GEN5). Deze schakelaar kun je gebruiken om bijvoorbeeld je wasmachine aan en uit te zetten. Hij kan dus worden aangesloten op apparaten welke wat meer stroom vragen. De schakelaar is overigens niet bedoeld als vervanging van de "stop/zekering" in je meterkast.

Lees verder
Niels Laan | 07 maart 2015

Review: Fibaro Dimmer - FGD-211

De Fibaro Dimmer - FGS-211 is al een tijd beschikbaar, maar kan nog best aardig meekomen met de nieuwelingen. Aan deze module kan je een lamp aansluiten en deze dimmen met een wandschakelaar of natuurlijk via de APP.

Lees verder
Niels Laan | 02 maart 2015

Review: Invited Smart Lock

Via twitter zag ik een uitnodiging van Invited om de Smart Lock te testen. Ik wilde altijd al een slim slot testen dus heb meteen gereageerd en een paar dagen later kwam de postbode het slot al brengen.

Lees verder
Niels Laan | 25 februari 2015

Review: Aeon Labs - Recessed Door Sensor (GEN5)

Al een tijdje geleden heb ik de Recessed Door Sensor van Aeon Labs binnen gekregen. Helaas was er geen support voor de Zipabox. Maar sinds 2 weken wel en werkt hij goed, dus kan ik mijn review afmaken.

Lees verder
Niels Laan | 15 februari 2015

Review: Nest - Protect - v1

Vorige week heb ik een interessant product binnen gekregen: de Nest - Protect. De protect is een slimme rook- en koolmonoxide-melder welke via WIFI werkt.

Lees snel verder naar alle mogelijkheden...
Lees verder
Niels Laan | 09 februari 2015

Review: Zipato - Power Module

Een aantal maanden geleden heb ik de power module van Zipato binnen gekregen. Helaas werkte hij niet naar behoren door een productiefout en daardoor kon ik geen volledige review maken.

Lees verder
Niels Laan | 08 februari 2015

Review: Fibaro - FGS211

De Fibaro FGS211 is misschien wel de eerste enkelvoudige inbouwschakelmodule. Met deze module kun je bv een lamp aan/uitzetten via je APP en/of wandschakelaar.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 28 januari 2015

Zipabox

De Zipato controller word gemaakt door Tri Plus Grupa, gevestigd in Kroatië. In 2010 zijn ze begonnen met domotica. De Zipabox is sinds 2013 leverbaar in Nederland.

Lees verder
25 januari 2015

Zipato - Guide Alarm

Zipato heeft een zeer mooi alarmsysteem in elkaar gezet. Het geheel spreekt redelijk voor zich, maar sommige zaken behoeven wat uitleg.
Daarom onderstaand een detailleerde uitleg van de diverse mogelijkheden...
Lees verder
Niels Laan | 24 januari 2015

Review: Aeon Labs - Sirene (GEN5)

Aeon Labs heeft een mooie en compacte z-wave sirene op de markt gebracht. Hier kan de concurrentie een voorbeeld aan nemen. De sirene is voor binnenshuis bedoelt en kan dus niet buiten gebruikt worden.

Lees verder
Niels Laan | 07 januari 2015

Review: Zipato Micromodule Switch Double

Zipato heeft naast hun controller en verschillende modules (welke je in de Zipabox kunt pluggen) ook z-wave modules. Meestal zijn deze een re-brand van een andere merk. Vandaag kreeg ik de Zipato Micromodule Switch Double binnen. Deze wordt gemaakt door Philio Tech.

Lees verder
Niels Laan | 25 december 2014

Review: Piper

Vorige maand heb ik een zeer leuk product binnen gekregen. De security en home automation hub van Piper. Begonnen op de Indiegogo website, en heeft daar 3 keer het gevraagde bedrag opgehaald. Hij is nu ook te koop via diverse kanalen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 16 december 2014

Fibaro Door/Window sensor - FGK-001

Al een tijdje op de markt: de Fibaro Door/Window Sensor maar nog steeds een mooie sensor. Met deze sensor kun o.a. registreren of een deur/raam open/dicht gaat. Zeer handig om ongewenste gasten te detecteren.

Lees verder
Niels Laan | 12 december 2014

Review: Homewizard

HomeWizard is sinds 2010 op de markt en dus al een oud gediende op de domotica markt. Van oorsprong een Nederlands bedrijf waar we best een beetje trots op mogen zijn. Alle hardware en software word door hunzelf ontwikkelt.

Lees verder
Niels Laan | 07 december 2014

Review: Fibaro Wall Plug

Al een tijdje op de markt, maar nog steeds een mooie compacte tussenstekker. Andere fabrikanten hebben dit nog niet kunnen evenaren.

Lees verder
Niels Laan | 03 december 2014

Review: Nest v2

Het heeft even geduurd voordat de Nest thermostaat in Nederland beschikbaar was. Dit had te maken met het feit dat in Nederland een andere aansturing voor de ketel word gebruikt dan in Amerika.

Hij is te koop voor € 219,- excl. installatie kosten. 

Lees verder