Onze sponsor:
Filter op:
Sorteren:
Je hebt gefilterd op:
Guide:
Niels Laan | 30 mei 2018

Elektrische auto (EV) monitoren

Via de Homey kun je goed je energieverbruik bijhouden en allerlei zaken loggen. Ik wilde graag weten wat mijn elektrische auto verbruikt. En wanneer hij start met laden en wanneer hij klaar is. Lees verder hoe ik dit voor elkaar heb gekregen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 22 mei 2018

HANK Door/window sensor HKZW-S01

Een aantal weken terug hadden we deze fabrikant van Z-Wave producten al voorgesteld. Vandaag maken we een review van de door/window sensor van HANK.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 16 mei 2018

Ezviz C3S

Als je je huis goed wilt beveiligen mag eigenlijk een beveiligingscamera niet ontbreken. Vandaag bekijken we een ip-camera van Ezviz, de C3s.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 mei 2018

Hank Motion Sensor HKZW-MS02

Er komen steeds meer fabrikanten met Z-Wave producten op de markt. In deze review behandelen we een product van HANK. Deze fabrikant is een nieuwkomer. We gaan kijken naar hun motion sensor.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 27 april 2018

Scene Master - ZRC-90 - Remotec

Via een controller kun je verschillende scene's maken. Met een scene kun je bv een groep lampen tegelijk aan- of uitzetten. Je kunt zo'n scene op starten d.m.v. voice, een APP of via een wandschakelaar. Andere manier is met een keyfob/afstandsbediening. Deze laatste variant gaan wij testen met de Scene Master.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 21 april 2018

Fibaro CO-melder

Met deze Fibaro melder kun je het gevaarlijke gas koolmonoxide detecteren. Goed dus om je huis extra veilig te maken.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 21 april 2018

Dooya - Automatiseren gordijnen

Als je bijna alles in je huis al geautomatiseerd hebt, dan blijft er meestal nog 1 ding over welke wel stoer is om aan te pakken. En dat is het automatiseren van je gordijnen. In deze post gaan we kijken of we dit op een redelijke goedkope manier kunnen oplossen.

Lees verder
Battle:
Niels Laan | 11 april 2018

Zigbee versus Z-Wave

De domotica markt wordt steeds groter en momenteel zijn er 2 grote spelers welke verschillende protocollen ontwikkeld hebben. Wij gaan ze naast elkaar leggen en kijken welke de beste is.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 30 maart 2018

Aeon Labs - Water sensor 6

Het beschermen van je huis kan op verschillende gebieden, vandaag gaan we kijken naar het detecteren van een waterlekkage. Aeon labs heeft hiervoor een watersensor gemaakt. We gaan hem wat nader bekijken.

Lees verder
Vergelijking:
Niels Laan | 27 maart 2018

Welke controller/smart home moet ik kiezen?

Wij krijgen regelmatig de vraag welke domotica controller/smart home systeem de beste keuze is. Dit hangt af van wat je wilt doen met het systeem en natuurlijk je persoonlijke voorkeuren. Met deze post proberen wij wat licht in de duisternis te brengen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 21 maart 2018

Zipato PIR Motion Sensor

Weer een nieuw product van Zipato: de PIR Motion Sensor. Met dit product kun je beweging detecteren, we gaan hem weer aan de tand voelen.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 05 maart 2018

Domoticz

Domoticz is een open source domotica systeem die gratis te gebruiken is. Vandaag is de dag dat we hem gaan voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 19 februari 2018

Ikea TRÅDFRI

Ikea introduceerde vorige jaar een nieuwe lijn aan slimme producten de Ikea TRÅDFRI. Dit product is inmiddels wat volwassen geworden dus tijd voor een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 08 februari 2018

Philio Motion Sensor PSP05

Vandaag weer eens een nieuwe product van de fabrikant Philio. Hiervan hebben wij een tijdje lang geen nieuwe producten zien langs komen. Deze keer is de Motion Sensor PSP05 aan de beurt. Wij gaan hem voorzien van een review.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 07 februari 2018

Zipato Smart Energy Plug in Switch

Weer eens een nieuwe product van Zipato: de Smart Energy plug in Switch. Ja, een hele mond vol. We kijken of hij zijn naam eer aan doet.

Lees verder
Review:
Niels Laan | 30 januari 2018

Smart Garden van Click and Grow

Vandaag eens een heel ander product die je niet zo snel zou verwachten op deze blog. Maar ik vind het wel een leuk product om wat aandacht aan te geven. We gaan kijken naar een smart garden , waarbij je via een slimme manier je eigen voedsel kan laten groeien.

Lees verder